Zondag in Op1: o.a. Cora van Nieuwenhuizen over de sneeuw

Zondag in Op1: o.a. Cora van Nieuwenhuizen over de sneeuw
De gasten van zondag 7 februari

Kijktip :

Nederland is in de ban van het winterse weer. Jong en oud ging de straat op om te genieten van de sneeuw. Maar de sneeuw heeft ook een keerzijde: Nederland kwam vandaag behoorlijk stil te liggen. Minister van Infrastructuur en Waterstaat Cora van Nieuwenhuizen komt bij Op1 met de huidige stand van zaken. Hieronder zie je de andere gasten van Op1 van vanavond.

De tekst gaat door onder de video's

Gasten in Op1 van zondag 7 februari

  • Spekgladde wegen vandaag in Nederland. Het zorgde voor veel ongelukken en ongeregeldheden. Rian Vreebrug van de ANWB en Arts David Baden vertellen vanavond bij Op1 hoe deze dag is verlopen voor de pechhulpdiensten en de spoedafdelingen van ziekenhuizen.
  • Als de temperatuur onder nul schiet zijn er altijd mensen die last krijgen van de Elfstedenkoorts. Op1 heeft ze vanavond aan tafel zitten. Erben Wennemars en Mark Tuitert, Wopke Hoekstra en de Elfstedenwinnaar van 1985 Lenie van der Hoorn schuiven aan.
  • Hoe kan het dat ons land helemaal platligt door de sneeuw? Minister Cora van Nieuwenhuizen van Infrastructuur en John Voppen van ProRail leggen het uit bij Op1.
  • Vaste gast Eppo van Nispen is er weer en hij neemt de mooiste historische sneeuwbeelden mee.

Presentatie
De presentatie van Op1 is op zondag 7 februari in handen van Talitha Muusse en Sven Kockelmann.

Op1 is elke werkdag, elke zondag en sporadisch op zaterdag om 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt iedere aflevering en de interessantste fragmenten van Op1 terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Op1: o.a. Cora van Nieuwenhuizen over de sneeuw of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier