Deze films en series zijn nieuw op Videoland in maart 2021

Deze films en series zijn nieuw op Videoland in maart 2021
Met onder meer Glow Up en For Life

Nieuws :

Na de bijzonder koude maand februari begint het weer voorjaar te worden buiten. Dat betekent dat ook de films en series steeds vrolijker lijken te worden. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases van Videoland op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen in maart 2021.

Kijktips van Gids.tv

The Next E-Talent: Team Gullit, S1 (2 maart)

Videoland

Dé allereerste talentenjacht voor E-sporters, waarin grootste FIFA-talenten in een bikkelharde afvalrace op jacht gaan naar die ene felbegeerde plek in Team Gullit, het esports team van oud-voetballer en FIFA-legende Ruud Gullit. Deze talenten ademen FIFA en worden tijdens de talentenjacht getest op alle skills die nodig zijn om professioneel E-sporter te worden. Bekijk hier waar je vanaf 2 maart The Next E-Talent: Team Gullit kunt streamen.

Sing (3 maart)

Videoland

Buster Moon is een erg enthousiaste en optimistische koala die de eigenaar is van een slecht draaiend theater. Om zijn schulden af te lossen en de lege zalen te vullen, besluit hij om een grootse zangwedstrijd te organiseren. Buster weet nog net 1000 dollar bijeen te schrapen als prijzengeld voor de wedstrijd. Lees hier waar je vanaf 3 maart Sing kunt kijken.

Temptation Island USA, S3 (4 maart)

Videoland

In het derde seizoen van Temptation Island USA gaan vier nieuwe koppels de ultieme relatietest aan. Zo dealt Thomas met enorme bindingsangst, maar wil hij dat zijn vriendin zijn persoonlijkheid accepteert. Kendals vriendin Erica wil graag dat hij onderzoekt of het gras echt zoveel groener is aan de overkant als hij zelf denkt. Erin en Corey twijfelen aan hun relatie en willen onderzoeken wat er precies ontbreekt, terwijl Kristen hoopt binnenkort het jawoord te geven aan haar vriend Julian; dat mag ook wel na elf jaar samen zijn! Bekijk hier waar je vanaf 4 maart Temptation Island USA seizoen 3 kunt streamen.

Bridget Jones's Baby (6 maart)

Videoland

Bridget Jones besluit met een dagboek te starten. Ze heeft het niet makkelijk kiezen tussen Daniel Cleaver, een onvervalste seksgod, of de gereserveerde maar attente en gevoelige Mark Darcy. Lees hier waar je Bridget Jones's Baby kunt kijken.

Vanaf 6 maart zijn ook Bridget Jones's Diary (2001) en Bridget Jones: The Edge of Reason (2004) te zien op Videoland.

The Blacklist, S8 (13 maart)

Videoland

Amerikaanse misdaadserie over 's werelds meest gezochte crimineel, Raymond 'Red' Reddington, die zichzelf onverwacht aangeeft na jarenlang uit handen van de FBI te zijn gebleven. Hij is bereid hen te helpen terroristen en andere criminelen op te sporen, op voorwaarde dat hij samenwerkt met de jonge FBI-agente Elizabeth Keen. In seizoen 8 lopen de spanningen tussen Red en Elizabeth hoog op en zal het dynamische duo lijnrecht tegenover elkaar staan. Bekijk hier waar je vanaf 13 maart The Blacklist seizoen 8 kunt streamen.

Trolls (14 maart)

Videoland

Prinses Poppy is de optimistische leider van de trollen. Samen met haar tegenpool Branch moet het onwaarschijnlijke duo hun vertrouwde wereld verlaten en belanden ze samen in een avontuur dat hun krachten op de proef stelt. Hun vijanden zijn de Bergens, pessimistische wezens die enkel blij zijn als ze trollen in hun maag hebben zitten. Lees hier waar je vanaf 14 maart Trolls kunt kijken.

Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star, S1 (15 maart)

Videoland

Dé zoektocht naar het grootste make-up talent van Nederland. Make-up liefhebber Roxeanne Hazes gaat deze spannende competitie presenteren. Ze wordt bijgestaan door twee grootheden uit de make-up wereld, Nikkie de Jager en Pernell Kusmus. Zij beoordelen samen met wekelijks wisselende gastjuryleden de creaties van de tien veelbelovende make-up talenten. Bekijk hier waar je vanaf dd maart Glow Up: The Next Dutch Make-Up Star kunt streamen.

The Hunger Games (19 maart)

Videoland

In de ruïnes van wat ooit Noord-Amerika was, heerst het Capitool genadeloos over de twaalf overgebleven districten. Elk jaar moeten deze districten één jongen en één meisje, tussen twaalf en achttien jaar oud, afvaardigen om deel te nemen aan de legendarische Hongerspelen, die live uitgezonden worden op televisie. Slechts één van de 24 deelnemers kan overleven. Lees hier waar je vanaf 19 maart The Hunger Games kunt kijken.

Vanaf 19 maart zijn ook The Hunger Games: Catching Fire, The Hunger Games: Mockingjay Part 1 en The Hunger Games: Mockingjay Part 2 te zien op Videoland.

Angel Has Fallen (20 maart)

Videoland

Na de heftige gebeurtenissen uit London Has Fallen wordt geheim agent Mike Banning beschuldigd van poging tot moord op de president. Wat volgt is een ware klopjacht door zijn eigen collega's en de FBI. Mike moet zich haasten om zijn naam te zuiveren en proberen de echte dreiging te ontmaskeren. Lees hier waar je vanaf dd maart Angel Has Fallen kunt kijken.

Keeping Up With The Kardashians, S18 (22 maart)

Videoland

De Kardashians zijn misschien wel de beroemdste familie van Hollywood. In hun realityserie gaan ze op zoek naar roem, geld en geluk. In seizoen 18 trekt Kim iets te veel naar Khloe's ex Tristan toe, waardoor Khloe leert haar grenzen aan tegeven. Kylie werkt voor haar cosmeticalijn samen met Balmain, een samenwerking die groots gelanceerd moet worden. Bekijk hier waar je vanaf 22 maart Keeping Up With The Kardashians seizoen 18 kunt streamen.

La La Land (22 maart)

Videoland

In de stad van de engelen Los Angeles wil seveerster Mia actrice worden. In de talloze audities die ze doet wordt ze steeds maar afgewezen. Jazzmuzikant Sebastian droomt van een eigen Jazzclub. Ze ontmoeten elkaar een paar keer toevallig en worden verliefd. Lees hier waar je vanaf 22 maart La La Land kunt kijken.

For Life, S2 (26 maart)

Videoland

In seizoen twee gaat Isaacs strijd voor gerechtigheid buiten de gevangenis gewoon door. Ook de huidige pandemie en de recente Black Lives Matters-protesten worden in het verhaal verwerkt. Bekijk hier waar je vanaf 26 maart For Life kunt streamen.

H3L, S3 (29 maart)

Videoland

De serie gaat over de meest helse derdejaars klas: de grootste nachtmerrie van iedere docent is. Dit seizoen heeft de serie een tijdsprong gemaakt en zitten Ollie, Roos, Tess, Thomas en Faiz inmiddels in hun laatste jaar van de HAVO, maar ondertussen is er een nieuwe rebelse H3L klas opgestaan die nog harder tegen alle regels van de school aan schopt. Bekijk hier waar je vanaf 29 maart H3L kunt streamen.

Verder op Videoland

 • American Housewife, S1-4 (1 maart)
 • Into The Dark: Treehouse (1 maart)
 • Kiss the Girls (1 maart)
 • Burlesque (4 maart)
 • Rafaël (5 maart)
 • 13 Going on 30 (7 maart)
 • Keepers (8 maart)
 • The Public (15 maart)
 • The Sum of All Fears (16 maart)
 • JFK (18 maart)
 • Runaway Jury (20 maart)
 • The Danish Girl (21 maart)
 • Trading Paint (23 maart)
 • The Nice Guys (24 maart)
 • Child 44 (25 maart)
 • It’s Complicated (27 maart)
 • Celeb Ex in the City, S1 (28 maart)
 • Rain Man (31 maart)

Bekijk ook de nieuwe releases op Netflix, Disney+, NPO Plus en Amazon Prime Video.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Deze films en series zijn nieuw op Videoland in maart 2021 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV