Zondag in Stegeman op de bres: Alberto helpt slachtoffers financieel adviseur

Zondag in Stegeman op de bres: Alberto helpt slachtoffers financieel adviseur
Misdaadbestrijder gaat confrontatie aan

Kijktip :

Ook deze week staat misdaadverslaggever en -bestrijder Alberto Stegeman weer een aantal gedupeerden bij in het programma Stegeman op de bres. Dit keer springt hij op de bres voor slachtoffers van een financieel adviseur.

Stegeman op de bres gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Tienduizenden euro's
Deze op het oog betrouwbare man regelde van alles voor zijn klanten. Hij hielp ze op het gebied van verzekeringen en hypotheken, en dat leek allemaal goed te gaan. Totdat bleek dat hij tegelijkertijd ook tienduizenden euro's per klant wist af te troggelen. Hij stelde ze namelijk veel geld in het vooruitzicht als ze in zijn plannen zouden investeren.

Schulden
Uiteraard deed hij niets met het geld dat zijn klanten naar hem overmaakten, behalve zijn eigen schulden afbetalen. Nu zijn de gedupeerden het zat: ze hebben Alberto Stegeman ingeschakeld. Hij spoort de boosdoener op en confronteert hem met de harde feiten. Wat volgt is een bizar gesprek. Slaagt Alberto erin om de man alsnog zijn slachtoffers te betalen?

Stegeman op de bres is elke zondag om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Stegeman op de bres terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Zondag in Stegeman op de bres: Alberto helpt slachtoffers financieel adviseur of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV