Nieuw seizoen Mr. Frank Visser doet uitspraak start donderdag op SBS6

Nieuw seizoen Mr. Frank Visser doet uitspraak start donderdag op SBS6
Jurist helpt conflicten de wereld uit

Kijktip :

Vanaf donderdag 25 februari is het nieuwe seizoen van Mr. Frank Visser doet uitspraak te zien op SBS6. Mr. Frank Visser en presentator Viktor Brand reizen door Nederland om op allerlei plekken conflicten te beslechten, die over de meest uiteenlopende zaken gaan.

Mr. Frank Visser doet uitspraak gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Klazienaveen
Het nieuwe seizoen gaat van start in het Drentse Klazienaveen, dicht bij de grens met Duitsland. Daar ontmoeten mr. Visser en Brand Henk en Anne. Zij worden hondsberoerd van het constante geblaf van de Mechelse herders van hun buurman. Het gaat de hele dag door, want bij elke voorbijganger slaan de dieren volledig op hol.

Postbode
Sterker nog, de postbode is zijn leven niet eens zeker als hij in de buurt van de brievenbus komt. De eigenaar van de honden, buurman Mark, vindt het allemaal wat overdreven; volgens hem valt het wel mee en hij piekert er dus ook niet over om de honden weg te doen. De buren leven inmiddels als hond en kat en dus moet mr. Visser zijn nagels in dit conflict zetten.

Het nieuwe seizoen van Mr. Frank Visser doet uitspraak is vanaf donderdag 25 februari wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen van Mr. Frank Visser doet uitspraak terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Mr. Frank Visser doet uitspraak start donderdag op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier