Nieuw programma Tafel voor twee zet mensen aan tafel voor bijzonder gesprek

Nieuw programma Tafel voor twee zet mensen aan tafel voor bijzonder gesprek
Slechts één van de twee weet met wie en waarom

Kijktip :

KRO-NCRV komt vanaf woensdag 7 april met het nieuwe programma Tafel voor twee. De opzet klinkt enerzijds als First Dates, anderzijds als Het Familiediner: twee mensen gaan met elkaar uit eten, maar slechts één van hen weet waarom en met wie.

Tafel voor twee gemist? Kijk vanaf 7 april elke aflevering terug via Gids.tv.

Verrassing
Voor de ander is het diner dus een grote verrassing. De initiatiefnemer is met de taxi onderweg en ondertussen heeft de persoon die verrast wordt al in het restaurant plaatsgenomen. Tal van vragen zullen door zijn of haar hoofd spoken: wie komt er straks door de deur? Hebben ze elkaar die ochtend nog gezien of is het iemand uit een ver verleden? En hoe is het om elkaar weer te ontmoeten?

Speciale boodschap
Het dinertje is niet de enige verrassing: de initiatiefnemer heeft ook een speciale boodschap meegenomen. Terwijl de gangen worden opgediend, wordt die boodschap onthuld. Dat kan van alles zijn. Van een spijtbetuiging tot een liefdesverklaring, of misschien wel een lang bewaard geheim. Tijdens de laatste gang zien we hoe de boodschap wordt ontvangen.

Het nieuwe programma Tafel voor twee is vanaf woensdag 7 april wekelijks om 21.10 uur te zien op NPO 3. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van Tafel voor twee terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Tafel voor twee zet mensen aan tafel voor bijzonder gesprek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier