Vanavond op tv: nieuw seizoen Chateau Meiland, start De Kalvijn Show

Vanavond op tv: nieuw seizoen Chateau Meiland, start De Kalvijn Show
De tv-tips van Gids.tv voor maandag 1 maart

Kijktip :

Na lang wachten kunnen we vanaf vanavond weer genieten van het nieuwe seizoen van Chateau Meiland op SBS6. Verder onder meer de start van De Kalvijn Show op NPO 3. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor maandag 1 maart.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Nieuw: Het zaad van Karbaat

NPO 2
20:30 uur

In de nieuwe driedelige documentaireserie Het zaad van Karbaat wordt het ongelooflijke verhaal verteld van wijlen dokter Jan Karbaat, die in meer dan 65 gevallen zijn patiënten insemineerde met zijn eigen sperma. Hoe kon dit gebeuren en hoe gaan de ouders en de Karbaatkinderen om met deze genetische en emotionele erfenis? Een onderzoek naar nature vs. nurture, de onsterfelijkheidswens en morele vraagstukken omtrent anoniem donorschap.


Terug: Uitstel van executie

RTL 4
20:30 uur

Vanavond start een nieuw seizoen van Uitstel van executie, waarin mensen worden geholpen die van hun hypotheekverstrekker hebben vernomen dat hun huis op een veiling zal worden verkocht. In de eerste aflevering van dit seizoen het verhaal van Mariska, die drie jaar na de scheiding van haar man, Robin, nog steeds vastzit aan haar koopwoning die door verschillende makelaars onverkoopbaar is verklaard. Door haar burn-out kan zij onmogelijk nog voor de dubbele lasten opdraaien.


Terug: Chateau Meiland

SBS 6
20:30 uur

Martien, Erica en Maxime zijn terug met een nieuw seizoen van Chateau Meiland, waarin ze het Franse chateau-leven hebben verplaatst naar het dorpje Hengelo in de Achterhoek. Het is al direct chaos, omdat het plan voor een boerderij met bijgebouwen voor de familie illegaal blijkt. Er mag maar één huishouden ingeschreven staan volgens het bestemmingsplan en dat is bij de Meilandjes niet het geval.


Nieuw: De Kalvijn Show

NPO 3
21:15 uur

YouTuber Kalvijn zorgt met zijn scherpte en humor voor opgewekte gesprekken en verrassende rubrieken in tijden van crisis in zijn actuele programma De Kalvijn Show, elke maandag rond 21:20 uur op NPO 3. Kalvijn wil met zijn programma een scherpe humoristische en sympathieke blik geven op wat er gebeurt in de wereld en vooral ook even goed lachen met bekende en onbekende mensen.


Nieuw: We gaan het maken

NPO 1
21:30 uur

In het nieuwe programma We gaan het maken volgt Patrick Lodiers Nederlandse uitvinders die hulpmiddelen maken voor iemand met een beperking. Gewapend met de nieuwste technieken binnen hun vakgebied proberen acht uitvinders het onmogelijke mogelijk te maken: een specifiek product maken dat het leven van iemand met een beperking vrijer, zelfstandiger en plezieriger maakt.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: nieuw seizoen Chateau Meiland, start De Kalvijn Show of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier