Nieuw seizoen Spuiken en Slikken wordt live uitgezonden

Nieuw seizoen Spuiken en Slikken wordt live uitgezonden
Veel interactie met tv-kijkers

Nieuws :

In het nieuwe seizoen van Spuiten en Slikken ontvangt presentatrice Gwen van Poorten spraakmakende gasten en verschillende deskundigen om te vertellen over de laatste nieuwtjes en do’s & don’ts op het gebied van seks en drugs. De uitzendingen zullen live worden uitgezonden, waardoor de kijkers veel meer invloed kunnen hebben.

De sociale kanalen van Spuiten en Slikken staan tijdens de uitzending wagenwijd open voor persoonlijke vragen over drugsgebruik en seksuele voorkeuren of ongemakken. Gwen van Poorten: "Onze achterban mag flink van zich laten horen tijdens de live-uitzending. De nieuwe setting in combinatie met interactie op social media vind ik heel tof. We gaan televisie maken samen met onze kijkers! Hoe vet is dat?! Ooit begon ik achter de bar bij S&S en nu zit ik zelf achter de desk om met interessante gasten te praten en dat samen met een topteam van Jurre, Emma en Sahil."

Sahil, Emma en Jurre

Jurre Geluk, Emma Wortelboer en Sahil Amar Aïssa maken met team van presentatoren en verslaggevers compleet. Zij maken reportages en gaan zelf uitdagingen aan. Verder ontvangen Emma, Jurre en Sahil iedere week een bekend gezicht in de Seksmobiel voor een intiem en educatief vluggertje waarin de kijkers haar of hem beter leert kennen. In de rubriek Truth or Dare krijgt één van de vier presentatoren iedere week een spannende uitdaging via de Spuiten en Slikken socials. En in Lekker Leren krijg je tips & trics voor seksueel vermaak.

Spuiten en Slikken is vanaf dinsdag 30 januari wekelijks om 22.10 uur te zien op NPO 3.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Nieuw seizoen Spuiken en Slikken wordt live uitgezonden of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV