Eva Jinek bekijkt gevolgen Trump in nieuw seizoen De VS van Eva

Eva Jinek bekijkt gevolgen Trump in nieuw seizoen De VS van Eva
De gewone Amerikaan aan het woord

In een nieuw seizoen van De Verenigde Staten van Eva gaat Eva Jinek opnieuw naar de VS. In de eerste serie blikte ze met de 'gewone Amerikanen' vooruit op de presidentsverkiezingen en nu gaat ze met hen in gesprek om de huidige situatie te bespreken. Zowel voor- als tegenstanders van Donald Trump komen aan het woord.

De overwinning van Donald Trump in de Amerikaanse presidentsverkiezing van 2016 verraste de wereld. Met zijn overwinning verloor de gevestigde macht en kreeg de woede en teleurstelling van kiezers die zich lange tijd niet gehoord voelden, letterlijk een stem. Eva gaat met de Amerikanen in gesprek om te zien wat zijn presidentschap voor hun leven betekent.

In de eerste aflevering zien we het verhaal van Teresa Gardner, oprichter van de Wise County Pop Up. Op dat evenement kan iedereen terecht voor een gratis medische check-up. Daarnaast rijdt Teresa met haar Health Truck door het gebied om mensen te behandelen. Eva volgt een jaar lang haar inspanningen om zorg te bieden aan een de gemeenschap die na het wegvallen van de mijnindustrie grote moeite heeft het hoofd boven water te houden.

Bekijk De Verenigde Staten van Eva vanaf donderdag 19 oktober om 22:10 uur op NPO 1. Voeg dit programma toe aan jouw watchlist en wij houden je op de hoogte!


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eva Jinek bekijkt gevolgen Trump in nieuw seizoen De VS van Eva of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV