Woensdag in De Vooravond: Songfestival-vakjury Cornald Maas, Willeke Alberti & Paul de Leeuw te gast

Woensdag in De Vooravond: Songfestival-vakjury Cornald Maas, Willeke Alberti & Paul de Leeuw te gast
Dit zijn de gasten van woensdag 31 maart

Kijktip :

Meidengroep OG3NE staat vanavond, woensdag 31 maart, op het podium van De Vooravond en sluit de uitzending feestelijk af met een Songfestival-medley. Bekijk hieronder alle gasten van vanavond.

De gasten in De Vooravond - woensdag 31 maart

  • Dé vraag van de week waarover vandaag volop wordt gedebatteerd in de Tweede Kamer: Whodunit? Want van wie moest kamerlid Pieter Omtzigt, beter bekend als de kuitenbijter van het stel, 'elders' aan de slag? En wie had precies moeite met de onderhandelingsstijl van Wopke Hoekstra? De Vooravond bespreekt het laatste nieuws met Tom-Jan Meeus, Dieuwertje Kuijpers, Geerten Waling en Sven Kockelmann

  • Kiki Schippers schrijft nu, achter de schermen, een lied over het debat van vandaag en zingt deze vanavond op het podium van De Vooravond.

  • In mei is het eindelijk zover: Het Songfestival 2021 in Rotterdam! Maar wat is nu eigenlijk de beste Nederlandse inzending uit 61 jaar Songfestival? De VARAGids organiseert een verkiezing voor ‘s lands beste inzending aller tijden, als voorpret op het grootste muzikale spektakel van het jaar. Aan tafel de vakjury: Cornald Maas, Willeke Alberti, Paul de Leeuw en de Nederlandse Stefania Liberakakis die dit jaar Griekenland vertegenwoordigt.OG3NE staat op ons podium en sluit de uitzending feestelijk af met een Songfestival-medley.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Woensdag in De Vooravond: Songfestival-vakjury Cornald Maas, Willeke Alberti & Paul de Leeuw te gast of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier