Bayern München - Paris Saint-Germain live op tv en online (Champions League)

Bayern München - Paris Saint-Germain live op tv en online (Champions League)
Finale van afgelopen seizoen

Sport :

In de kwartfinales van de Champions League staan er enkele krakers op het programma, zoals op woensdag 7 april: Bayern München - Paris Saint-Germain. De wedstrijd is live te zien op SBS6 en Ziggo Sport Voetbal en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Bayern München - Paris Saint-Germain

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Finale
De finalisten van het afgelopen Champions League-seizoen treffen elkaar nu al in de kwartfinale, en dat betekent dat één team dus al zeker weet dat het de finale dit jaar niet zal halen. De spannende eindstrijd van het seizoen 2019-2020 werd met 1-0 gewonnen door Bayern München dankzij een treffer van Kingsley Coman.

Lees verder onder de video's.

Vorige ronde
In de vorige ronde, de achtste finales, lieten Bayern en PSG nog maar eens zien twee van de beste teams van Europa te zijn door eenvoudig af te rekenen met hun pittige tegenstanders. Bayern München won uit met 1-4 van Lazio Roma en wonnen vervolgens ook thuis met 2-1. Paris Saint-Germain versloeg FC Barcelona in de uitwedstrijd met 1-4 en de return eindigde in 1-1.

Bayern München - Paris Saint-Germain is op woensdag 7 april om 21.00 uur te zien op SBS6 en Ziggo Sport Voetbal en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op SBS6 begint om 20.30 uur.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Bayern München - Paris Saint-Germain live op tv en online (Champions League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier