Jeroen van der Boom presenteert De beste liedjes van het Songfestival op SBS6

Jeroen van der Boom presenteert De beste liedjes van het Songfestival op SBS6
Mei is Songfestival-maand

Nieuws :

Mei is Songfestival-maand op SBS6. In navolging van De Radio 10 Songfestival Quiz kondigt de zender nu ook De beste liedjes van het Songfestival aan. Drie zaterdagen op rij ontvangt Jeroen van der Boom bijzondere artiesten om mee te praten over het Europese liedjesfestijn.

De beste liedjes van het Songfestival gemist? Kijk vanaf 1 mei elke aflevering terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Witte piano
Ook voor De beste liedjes van het Songfestival haalt Jeroen van der Boom zijn beroemde witte piano weer van stal, die we al eerder zagen in Hoge Bomen. Aan de piano praat Van der Boom elke aflevering met drie artiesten. Wat zijn hun favoriete Songfestivalliedjes? Uiteraard worden deze ook ten gehore gebracht door Van der Boom en zijn gasten. Verder is er elke aflevering een verrassingsoptreden van een internationale Songfestivalwinnaar, die met zijn of haar winnende lied optreedt.

Gasten
SBS6 heeft tot dusver de volgende gasten bekendgemaakt:

  • Glennis Grace
  • Ruth Jacott
  • Gerard Joling
  • Tino Martin
  • Anita Meyer
  • OG3NE

Het nieuwe programma De beste liedjes van het Songfestival is vanaf zaterdag 1 mei wekelijks om 21.30 uur te zien op SBS6. Je kunt vanaf dan alle afleveringen van De beste liedjes van het Songfestival terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Jeroen van der Boom presenteert De beste liedjes van het Songfestival op SBS6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier