Eindelijk naam voor nieuwe Mission: Impossible 6

Eindelijk naam voor nieuwe Mission: Impossible 6
Tom Cruise maakt naam Fallout bekend bij Graham Norton

Nieuws :

Na maanden van speculatie is het hoge woord eruit. Mission: Impossible 6 - Fallout, zo gaat het nieuwe en zesde deel in de populaire spionagereeks heten. De titel van de film Fallout, die misschien wel op hoofdrolspeler Tom Cruise zelf slaat, werd bekend gemaakt tijdens The Graham Norton Show.

Christopher McQuarrie is de regisseur van de actiefilm. Ook Jack Reacher en Mission: Impossible - Rogue Nation zijn van zijn hand. Wel liep Fallout dit jaar heel wat vertraging op. Dat Tom Cruise zijn stunts altijd zelf doet is geen geheim en hij raakte tijdens de opnames dan ook twee keer gewond. De 55-jarige Tom Cruise bewijst dat hij een bikkel is, want de release van deze actiefilm staat nog steeds gepland in de zomer van 2018.

Over de nieuwe Mission: Impossible is nog niet heel veel bekend. Maar de cast heeft al wel opnames in onder andere Nieuw-Zeeland afgerond. Naast Tom Cruise zijn een heleboel andere indrukwekkende namen in dit zesde deel te zien. Rebecca Ferguson (The Girl on the Train), Sean Harris (Deliver Us from Evil), Simon Pegg (Hot Fuzz), Alec Baldwin (30 Rock), Angela Bassett (American Horror Story) en Henry Cavill (Superman) spelen mee in dit nieuwe deel.

Mission: Impossible - Fallout is vanaf 2 augustus te zien in de Nederlandse bioscoop. De trailer is nog niet beschikbaar, meer nieuws over de nieuwe film lees je op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Eindelijk naam voor nieuwe Mission: Impossible 6 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV