Nieuw programma Noodservice: in en om het huis start donderdag op RTL 5

Nieuw programma Noodservice: in en om het huis start donderdag op RTL 5
Wat te doen bij plotselinge tegenslagen in huis?

Kijktip :

Vanaf donderdag 29 april kun je op RTL 5 kijken naar het nieuwe programma Noodservice: in en om het huis. In dit realityprogramma krijgen we een kijkje bij het werk van specialisten die opduiken bij plotselinge tegenvallers in huis.

Noodservice: in en om het huis gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Brandschade
Bij brandschade, waterschade, een afgebroken huissleutel of muizen beland je als bewoner vaak in een situatie waar je je geen raad meer weet - maar die wel veel ellende veroorzaken. Het is lastig om de ontstane noodsituatie eigenhandig op te lossen en dus wordt er gespecialiseerde hulp ingeschakeld. Deze specialisten volgen we in Noodservice: in en om het huis.

Riooldienst
In de eerste aflevering is te zien hoe de riooldienst bewoners helpt die al weken in ondraaglijke stank leven. Er is veel geprobeerd, maar ze staan nu voor een raadsel. En in Rotterdam worden de calamiteitendiensten geconfronteerd met de avondklokrellen. Terwijl ze uit alle macht proberen te helpen, lopen de emoties steeds hoger op.

Het nieuwe programma Noodservice: in en om het huis is vanaf donderdag 29 april wekelijks om 20.30 uur te zien op RTL 5. Je kunt alle afleveringen van Noodservice: in en om het huis terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Nieuw programma Noodservice: in en om het huis start donderdag op RTL 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier