Donderdag in Beau: Hans Nijenhuis stopt als hoofdredacteur het AD

Donderdag in Beau: Hans Nijenhuis stopt als hoofdredacteur het AD
Dit zijn de gasten van donderdag 6 mei

Kijktip :

Elke werkdag kunnen we genieten van gesprekken aan tafel bij Beau van Erven Dorens. Bekijk hieronder welke gasten er vanavond bij Beau aan tafel zitten.

De gasten bij Beau van donderdag 6 mei

  • Hans Nijenhuis zette het AD op de kaart. Maar na 5 jaar stopt hij als hoofdredacteur. Vanavond schuift hij aan bij Beau.

  • George Clooney, de mooiste man ter wereld, viert vandaag zijn 60e verjaardag! René Mioch interviewde hem zo'n 30 keer, Arno Kantelberg weet waarom vrouwen voor hem vallen en actrice Annick Boer achtervolgde hem tot in de sauna! Vanavond bij Beau.

  • Succesvolle horlogehandelaren Jasper Lijfering en zijn kompaan Ramon van der Lee vertellen vanavond over de documentaire Tijd is Geld. Hierin krijgt de kijker voor het eerst een uniek inkijkje in de gesloten wereld van de horloge handel.

  • Gaan we massaal onze kinderen inenten als straks het coronavaccin ook voor tieners wordt goedgekeurd? We bespreken het met kinderarts en epidemioloog__ Patricia Bruijning__.

Beau is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt alle afleveringen en alle fragmenten van Beau terugkijken op Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Beau: Hans Nijenhuis stopt als hoofdredacteur het AD of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier