Deze films en series zijn nieuw op Prime Video in juni 2021

Deze films en series zijn nieuw op Prime Video in juni 2021
Met onder meer Solos en Voyagers

Nieuws :

De zomerdagen komen er weer aan, dus de tijd van binnen zitten is voorbij. Toch zitten ze bij de streamingdiensten zeker niet stil. Om je te helpen bij de keuzes, zet Gids.tv de belangrijkste releases op een rij.

Bekijk hier het complete overzicht van films en serie die je kunt streamen in juni 2021.

Kijktips van Gids.tv

The Vampire Diaries, S1-8 (1 juni)

Prime Video

Vier maanden nadat een tragisch auto-ongeluk een einde aan het leven van hun ouders maakte, proberen de zeventien-jarige Elena Gilbert en haar vijftien-jarige broer Jeremy hun leven weer op te pakken. Ze wonen nu bij hun tante Jenna die er het beste van probeert te maken. Bekijk hier waar je The Vampire Diaries kunt streamen.

DOM, S1 (4 juni)

Prime Video

Het verhaal van Pedro, een knappe jongen uit de middenklasse van Rio de Janeiro die in zijn tienerjaren in aanraking komt met cocaïne, waardoor hij de leider wordt van een criminele bende die in het begin van de jaren 2000 de roddelbladen in Rio beheerste: Pedro Dom. Bekijk hier waar je vanaf 4 juni Dom kunt streamen.

Clarkson's Farm, S1 (11 juni)

Prime Video

Volg Jeremy Clarkson tijdens zijn avontuur, door het boerenleven. De man die meermaals beweert allergisch te zijn voor het handen uit de mouwen stropen, neemt de meest arbeidsintensieve job aan die er is. Wat kan er misgaan? Bekijk hier waar je vanaf 11 juni Clarkson's Farm kunt streamen.

Voyagers (17 juni)

Prime Video

Een groep jonge mensen wordt naar een pas ontdekte planeet gestuurd als onderdeel van een missie om deze te bevolken. De missie gaat volkomen mis wanneer de kapitein van de ruimtemissie onder verdachte omstandigheden overlijdt. Lees hier waar je vanaf 17 juni Voyagers kunt kijken.

La Leyenda de Serio Ramos, S1 (18 juni)

Prime Video

Na 15 jaar aan de top van zijn spel te hebben gespeeld in topwedstrijden, blijft Sergio Ramos alles geven aan de sport waar hij van houdt alsof het nog steeds zijn eerste dag op het veld is. Bekijk hier waar je vanaf 18 juni La Leyenda de Serio Ramos kunt streamen.

La La Land (22 juni)

Prime Video

In de stad van de engelen Los Angeles wil seveerster Mia actrice worden. In de talloze audities die ze doet wordt ze steeds maar afgewezen. Jazzmuzikant Sebastian droomt van een eigen Jazzclub. Ze ontmoeten elkaar een paar keer toevallig en worden verliefd. Lees hier waar je vanaf 22 maart La La Land kunt kijken.

Solos, S1 (25 juni)

Prime Video

De serie vertelt de vreemde, mooie, hartverscheurende, hilarische, wonderbaarlijke waarheden van wat het betekent om mens te zijn. De serie omarmt zowel ons heden als onze toekomst en laat zien dat zelfs tijdens onze meest schijnbaar geïsoleerde momenten in de meest uiteenlopende omstandigheden, we allemaal verbonden zijn door de menselijke ervaring. Bekijk hier waar je vanaf 25 juni Solos kunt streamen.

Verder op Prime Video

  • Fear of Rain (1 juni)
  • Black Christmas (1 juni)
  • Superman: Man of Tomorrow (1 juni)
  • Kajillionaire (8 juni)
  • Bosch, S7 (25 juni)
  • Trolls: World Tour (24 juni)
  • Mary J. Blige My Life (25 juni)
  • Manhäs de Setembro (25 juni)

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Deze films en series zijn nieuw op Prime Video in juni 2021 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV