Woensdag in De Vooravond: Rick Paul van Mulligen over eerste halve finale Songfestival

Woensdag in De Vooravond: Rick Paul van Mulligen over eerste halve finale Songfestival
Dit zijn de gasten van woensdag 19 mei

Kijktip :

Elke werkdag schuiven interessante gasten aan bij De Vooravond. In de talkshow praten presentatoren van de show Fidan Ekiz en Renze Klamer over de meest actuele onderwerpen. Bekijk hieronder wie vanavond te gast zijn.

De gasten in De Vooravond - woensdag 19 mei

  • We blikken terug op de spetterende eerste halve finale gisteravond met Songfestivalliefhebbers Rick Paul van Mulligen, Carolien Borgers en special reporter Hila Noorzai.

  • Na een stroeve start komt de kabinetsformatie steeds meer op gang. Voormalig D66-voorman Alexander Pechtold en politiek journalist van De Volkskrant Natalie Righton praten ons bij. 

  • Geschiedenisleraren Marike, Tim en Lucelle nemen ons mee in het eeuwenoude principe dat de basis vormt voor het Songfestival: brood en spelen om de vrede te bewaren.

  • Emma Wortelboer geeft ons weer een dagelijkse kijk achter de schermen van Ahoy.

  • Zangeres Froukje opent de uitzending met een cover van een Nederlands Songfestivallied en de dames van OG3NE brengen hun versie van een winnend lied ten gehore.

De Vooravond is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van De Vooravond terugkijken bij Gids.tv.

Bestel het boek Eurovisiesongfestival: 65 jaar zingen nu in de webshop van ANP.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV