La Casa de Papel-fans opgelet! Netflix onthult releasedatums seizoen 5

La Casa de Papel-fans opgelet! Netflix onthult releasedatums seizoen 5
De finale van de Spaanse serie gaat in tweeën!

Nieuws :

Goed nieuws voor de fans van La Casa de Papel: de opnames voor het vijfde seizoen zijn inmiddels afgerond. En nog geen tien dagen later heeft streamingdienst Netflix ook de releasedatums bekendgemaakt. Het nieuwe seizoen van La Casa de Papel wordt uitgesmeerd over twee delen! In september gaat de serie van start en in december volgt de grote finale.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series in de bioscoop en on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Het verhaal van seizoen 5
De bende zit al meer dan 100 uur opgesloten in de Spaanse bank. Het is gelukt Lisboa te bevrijden, maar ze voelen zich verslagen nu ze iemand van de groep zijn verloren. Sierra heeft El Professor gevangen genomen en voor het eerst hebben ze geen ontsnappingsplan. Net wanneer het lijkt alsof het niet erger kan worden, komen ze tegenover hun machtigste vijand ooit te staan: het leger. Het einde van de grootste overval uit de geschiedenis nadert… Wat ooit begon als een roof, lijkt nu te veranderen in een oorlog.

La Casa de Papel seizoen 5 - deel 1
De bekendste overval uit de Netflix-geschiedenis begint over een paar maanden dan toch aan zijn afscheidstournee. De eerste vijf afleveringen van het laatste seizoen van La Casa de Papel staan vanaf 3 september 2021 op Netflix.

La Casa de Papel seizoen 5 - deel 2
Daarna hoeven we gelukkig niet meer zo heel lang te wachten, want op 3 december 2021 volgt deel twee. Het gaat ook dan om vijf nieuwe, nagelbijtend spannende en bloedstollende afleveringen - en daarna valt het doek definitief.

Lees hier het artikel: Friends: The Reunion op vrijdag 28 mei exclusief te zien op SBS6

Als er meer nieuws is over de Spaanse hitserie La Casa de Papel dan lees je dat op Gids.tv. Genre: Actie, Misdaad, Mysterie. IMDb-score 8,3.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op La Casa de Papel-fans opgelet! Netflix onthult releasedatums seizoen 5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier