Vanavond op tv: Jong Oranje - Jong Duitsland, nieuw seizoen Opstandelingen

Vanavond op tv: Jong Oranje - Jong Duitsland, nieuw seizoen Opstandelingen
De tv-tips van Gids.tv voor donderdag 3 juni

Kijktip :

Haalt Jong Oranje de finale van het EK onder 21? Vanavond krijgen we hier het antwoord op, want de halve finale tegen Jong Duitsland staat op het programma. Verder onder meer een nieuw seizoen van Opstandelingen. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor donderdag 3 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Opstandelingen

NPO 2
20:30 uur

Sophie Hilbrand is terug met een nieuw seizoen van Opstandelingen, waarin ze uitzoekt waarom sommige burgers tot wanhoop worden gedreven en in opstand komen tegen het bestuur van hun gemeente. De eerste aflevering van het nieuwe seizoen gaat over Rotterdam, dat meer diversiteit in haar bevolkingssamenstelling wil. Dat komt er vooral op neer dat huizen in wijken met minder draagkrachtige burgers gesloopt worden om plaats te maken voor duurdere woningen en mensen met geld.


Comedyfilm: As Good as It Gets

NET 5
20:30 uur

Net5 zendt vanavond de prachtige romcom As Good as It Gets uit. Melvin Udall woont in hartje Manhattan. Zijn dagelijks leven is een opeenhoping van gewoontes en dwangneuroses en als dit verstoord wordt, raakt hij in paniek. Als hij op een dag door een andere serveerster wordt bediend en hij de zorg krijgt over het hondje van de buren waar hij een hekel aan heeft, stort zijn geordende leven ineen. Alleen als hij zijn menselijke kant laat zien, kan hij weer orde op zaken stellen.


Sciencefictionfilm: Terminator 2: Judgment Day

SBS 9
20:30 uur

Op SBS9 is vanavond de legendarische actiefilm Terminator 2: Judgment Day te zien. Meer dan tien jaar zijn verstreken sinds de eerste Terminator Sarah Connor en haar ongeboren zoon John probeerde te vermoorden. John is de toekomstige leider van het menselijke verzet tegen de Machines en dus wordt er een andere Terminator gestuurd om hem om te brengen. John wordt echter beschermd door een Terminator van het model dat Sarah in 1984 probeere te vermoorden.


Live: Jong Oranje - Jong Duitsland (EK onder 21)

NPO 3
21:00 uur

Vanaf 20:25 uur de voorbeschouwing en om 21:00 uur live verslag van Jong Oranje - Jong Duitsland in de halve finale van het EK voetbal onder 21. Je kunt ook online live kijken via de Gids.tv-livestream. Na de uitschakeling van Frankrijk in de laatste minuut afgelopen maandag is het Duitse talententeam de volgende tegenstander van de Nederlandse ploeg. In de groepsfase van het toernooi werd het 1-1 tussen Duitsland en Nederland.


Docu: The Bee Gees - How Can You Mend a Broken Heart

Canvas
22:15 uur

De documentaire The Bee Gees - How Can You Mend a Broken Heart volgt het verhaal van de broers Barry, Maurice en Robin Gibb. De band schreef meer dan duizend liedjes en had twintig nummer 1-hits. We krijgen een intiem portret van het drietal te zien aan de hand van interviews met de oudste, nog levende broer, Barry, en archiefbeelden van de tweelingbroers Robin en Maurice.Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Vanavond op tv: Jong Oranje - Jong Duitsland, nieuw seizoen Opstandelingen of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV