Dramaserie Tell Me Who I Am (originele titel: Dime quién soy) start vrijdag op NPO 2

Dramaserie Tell Me Who I Am (originele titel: Dime quién soy) start vrijdag op NPO 2
Elke week een dubbele aflevering

Kijktip :

Vanaf vrijdag 11 juni is de Spaanse dramaserie Tell Me Who I Am, waarvan de originele titel Dime quién soy luidt, wekelijks te zien op NPO 2. Laat op de avond kun je genieten van dubbele afleveringen van de serie, die aan de vooravond van Spaanse Burgeroorlog speelt.

Tell Me Who I Am aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Spionagenetwerk
In deze turbulente periode in de Spaanse geschiedenis valt de jonge Madrileense Amelia in handen van een spionagenetwerk. Ze is een sociaal bewogen vrouw en de dochter van een grote industrieel. Wanneer het bedrijf van haar vader failliet dreigt te gaan, besluit Amelia het aanzoek van haar rijke vriend te accepteren.

Communistische beweging
Maar een toevallige ontmoeting tijdens een volksopstand zorgt ervoor dat Amelia kennismaakt met de communistische beweging en de Fransman Pierre, die een hevige aantrekkingskracht op haar uitoefent. Amelia wordt meegesleept door gebeurtenissen die ze zelf nauwelijks kan overzien, en die haar de halve wereld over voeren.

De Spaanse dramaserie Tell Me Who I Am is vanaf vrijdag 11 juni wekelijks om 22.20 uur met dubbele afleveringen te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Tell Me Who I Am terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dramaserie Tell Me Who I Am (originele titel: Dime quién soy) start vrijdag op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier