Donderdag in Op1: VIVA-hoofdredacteur Debby Gerritsen over de val van hun blad

Donderdag in Op1: VIVA-hoofdredacteur Debby Gerritsen over de val van hun blad
Dit zijn de gasten van donderdag 24 juni

Kijktip :

Donderdag is het de beurt aan Jort Kelder en Welmoed Sijtsma. Dit duo presenteert elke donderdag de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Onderwerpen van donderdag 24 juni

  • Na bijna vijftig jaar stopt vrouwenweekblad VIVA. De VIVA wordt geroemd om haar vooruitstrevend houding op het gebied van seks en kent taboedoorbrekende rubrieken als ‘Anybody’, waarin vrouwen hun naakte lichaam tonen. Vanavond bespreken hoofdredacteur Debby Gerritsen en voormalig redacteur Marieke ’t Hart de val van het iconische tijdschrift. Ook Linda de Munck is te gast, zij poseerde naakt in het blad en neemt de foto’s mee.

  • Na anderhalf jaar leven in deze pandemie lijkt het einde nu te naderen en economisch gaat het allesbehalve slecht. Bedrijven gaan bijna niet failliet en de werkloosheid in Nederland daalt al maanden. Vanavond bij Op1 bespreken we het toenemend optimisme over de economie met journalist van het Financieele Dagblad Jean Dohmen en horecaondernemer Ward Mansour. Gaan we inderdaad een zonnige zomer tegemoet?

  • Heldere taal van demissionair premier Mark Rutte: Hongarije moet de anti-homowet aanpassen of heeft niks in de EU te zoeken. Ondertussen groeit ook de druk op de spelers van het Nederlands Elftal, die zondag in Hongarije de achtste finale van het EK spelen. Vanavond bij Op1 bespreken hoofdredacteur van Helden Magazine Barbara Barend en Tweede Kamerlid voor de PvdA Kati Piri de politisering van sport.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Op1: VIVA-hoofdredacteur Debby Gerritsen over de val van hun blad of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV