Overzicht tijden: Dressuur op de Olympische Spelen live op tv en online

Overzicht tijden: Dressuur op de Olympische Spelen live op tv en online
Drie Nederlandse deelnemers

Sport :

Het paardensportonderdeel dressuur op de Olympische Spelen 2020 in Tokio wordt van zaterdag 24 t/m woensdag 28 juli (m.u.v. maandag) afgewerkt. Gids.tv zet het volledige uitzendschema op een rij.

Uitzendschema dressuur op tv (Nederlandse tijd)

Woensdag 28 juli

  • 10.00 uur: Finale Individueel - Grand Prix met Edward Gal, Hans Peter Minderhoud en Marlies van Baalen (LIVE: deels NPO 1 en Eurosport 1, volledig via discovery+)

Op deze pagina vind je het overzicht van de wedstrijden van de Nederlandse teams, die zoveel mogelijk op tv of de gratis livestream van de NOS op NOS.nl en via Gids.tv te zien zijn. Ook het overzicht van de knock-outwedstrijden staat erbij. Al het hockey in Tokio is te zien via de Eurosport-livestreams op discovery+.

Welke zender?
Hoe laat is het dressuur op de Olympische Spelen live op tv en online? En op welke zender wordt het live uitgezonden? Op tv of alleen online? Dat overzicht wordt continu bijgewerkt, omdat de uitzendschema's van NPO 1 en Eurosport nog niet volledig bekend zijn.

Alles van de paardensport op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokio is live te zien bij discovery+. De meest aansprekende onderdelen, met Nederlanders en belangrijke finales, zijn te zien op NPO 1 of anders op NOS.nl / Gids.tv. Ook Eurosport doet op tv live verslag. Bekijk ook alles over de Olympische Spelen 2020.

Dressuur op de Olympische Spelen gemist?

Zaterdag 24 juli

  • 10.00 uur: Individueel & Team - Grand Prix
    • Met om 11.35 uur Edward Gal
    • Met om 14.33 uur Hans Peter Minderhoud

Zondag 25 juli

  • 10.00 uur: Individueel & Team - Grand Prix groepen D, E & F
    • Met om 11.45 uur Marlies van Baalen

Dinsdag 27 juli

  • 10.00 uur: Finale Team - Grand Prix met NEDERLAND (LIVE: deels NPO 1 en Eurosport 1, volledig via discovery+)

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Overzicht tijden: Dressuur op de Olympische Spelen live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier