Overzicht tijden: Springen (paardensport) op de Olympische Spelen live op tv en online

Overzicht tijden: Springen (paardensport) op de Olympische Spelen live op tv en online
Drie Nederlandse deelnemers

Sport :

Het paardensportonderdeel springen op de Olympische Spelen 2020 in Tokio wordt van dinsdag 3 t/m zaterdag 7 augustus (m.u.v. donderdag) afgewerkt. Gids.tv zet het volledige uitzendschema op een rij.

Uitzendschema springen op tv (Nederlandse tijd)

 • Dinsdag 3 augustus, 12.00 uur: Kwalificatie - individueel
  Met Willem Greve, Marc Houtzager en Maikel van der Vleuten (vanaf 15.00 uur op NPO 1, deels op Eurosport 1 en volledig live via discovery+)
 • Woensdag 4 augustus, 12.00 uur: Finale - individueel
  Met Marc Houtzager en Maikel van der Vleuten (deels op NPO 1 en Eurosport 1 en volledig live via discovery+)
 • Vrijdag 6 augustus, 12.00 uur: Kwalificatie - teams (LIVE: deels op Eurosport 1, volledig via discovery+)
  Met Maikel van der Vleuten, Willem Greve, Marc Houtzager voor Nederland
 • Zaterdag 7 augustus, 12.00 uur: Finale - team
  Met Maikel van der Vleuten, Willem Greve, Marc Houtzager voor Nederland (deels op NPO 1 en Eurosport 1 en volledig live via discovery+)

Op deze pagina vind je het overzicht van de wedstrijden van de Nederlandse teams, die zoveel mogelijk op tv of de gratis livestream van de NOS op NOS.nl en via Gids.tv te zien zijn. Ook het overzicht van de knock-outwedstrijden staat erbij. Al het paardensport in Tokio is te zien via de Eurosport-livestreams op discovery+.

Welke zender?
Hoe laat is het springen op de Olympische Spelen live op tv en online? En op welke zender wordt het live uitgezonden? Op tv of alleen online? Dat overzicht wordt continu bijgewerkt, omdat de uitzendschema's van NPO 1 en Eurosport nog niet volledig bekend zijn.

Alles van de paardensport op de Olympische Spelen van 2020 (in 2021) in Tokio is live te zien bij discovery+. De meest aansprekende onderdelen, met Nederlanders en belangrijke finales, zijn te zien op NPO 1 of anders op NOS.nl / Gids.tv. Ook Eurosport doet op tv live verslag. Bekijk ook alles over de Olympische Spelen 2020.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Overzicht tijden: Springen (paardensport) op de Olympische Spelen live op tv en online of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

De nieuwe app van Gids.tv is beschikbaar! Download hem hier