Sciencefictionfilm Midnight Special zie je zondag om 22.10 uur op Veronica

Sciencefictionfilm Midnight Special zie je zondag om 22.10 uur op Veronica
Wat doe je om je zoon te beschermen?

Kijktip :

Jeff Nichols oogste met Mud en Take Shelter veel lof en kreeg voor deze film een flinke cast in zijn bezit: groot talent én gerenomeerde Hollywood acteurs. De sciencefictionfilm Midnight Special is zondag te zien op Veronica. Je kunt Midnight Special ook kijken via onder meer Pathé Thuis.

Het verhaal
Roy is een vader, die wanhopig probeert om zijn achtjarige zoon Alton te beschermen, die beschikt over een zeer speciale gaven. Samen met een paar vrienden probeert hij Alton naar een geheime locatie te brengen, terwijl ze ondertussen achterna worden gezeten door zowel een extreem religieuze sekte, als een speciale eenheid van de regering.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★
Het verhaal is eigenlijk heel simpel: wat doe je en wat doe je niet om je zoon te beschermen? Het verhaalidee wordt uitstekend uitgevoerd en vergezeld door goede special effects, muziek en redelijke dialogen. Uiteindelijk schiet de film wel tekort om de echte emoties aan te raken.

Cast
Naast Michael Shannon (Knives Out) en Jaeden Martell (IT) spelen ook Joel Edgerton (The Green Knight), Adam Driver (Marriage Story) en Kirsten Dunst (Spider-Man 2) in deze film. Deze productie is geregisseerd door Jeff Nichols (Mud).

De film Midnight Special (2016) wordt beoordeeld met een 6,6 op IMDb en is op zondag 22 augustus om 22.10 uur te zien op Veronica. Daarnaast is de film te streamen via Pathé Thuis.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Sciencefictionfilm Midnight Special zie je zondag om 22.10 uur op Veronica of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV