Donderrdag in Chateau Meiland: chaos, stress en frustratie door verhuizing

Donderrdag in Chateau Meiland: chaos, stress en frustratie door verhuizing
Een vakantie lijkt dé oplossing

Kijktip :

Ook het nieuwste seizoen van Chateau Meiland is weer twee keer per week te zien op SBS6. Donderdag (2 september) is de tweede aflevering te zien, waarin de familie Meiland worstelt met de verhuizing van Hengelo naar Noordwijk.

Chateau Meiland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Kunstkerstbomen
De Meilandjes hebben al veel ervaring opgedaan met verhuizen, maar een vaste routine hebben ze nog altijd niet ontwikkeld. Ze wilden lang op de boerderij in de Achterhoek blijven wonen en er was plek genoeg. Het was helemaal niet erg dat er vijf kunstkerstbomen lagen te verstoffen op de vliering, en ook Maximes onverkochte kledingvoorraad had makkelijk in de schuur kunnen blijven staan tot de financiële pijn zou vervagen.

Chaos
Door gedoe met de gemeente is de familie Meiland echter gedwongen te verhuizen en ze keren terug naar Noordwijk, de geboortegrond van Martien. Alles moet weg - en het is een chaos! Tot overmaat van ramp moet de overwoekerde tuin ook nog helemaal onkruidvrij gemaakt worden. Langzaam maar zeker lopen de stress en de frustraties op, en daar lijkt maar één remedie voor te zijn: vakantie!

Chateau Meiland is elke maandag en donderdag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderrdag in Chateau Meiland: chaos, stress en frustratie door verhuizing of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV