Donderdag in Op1: Max Koedijk lost zijn studieschuld van 60.000 euro op creatieve wijze af

Donderdag in Op1: Max Koedijk lost zijn studieschuld van 60.000 euro op creatieve wijze af
De gasten van donderdag 16 september

Kijktip :

Veel studenten bouwen een studieschuld van duizenden euro's op. Vanavond is Max Koedijk te gast, die zijn schuld van 60.000 euro op een creatieve manier probeert op te lossen. Ook is Freek Vonk samen met Mátyás Bittenbinder te gast om het te hebben over slangengif. Lees hieronder wie er nog meer te gast zijn bij Op1.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten in Op1 van donderdag 16 september

  • Tegenwoordig hebben veel studenten een studieschuld, maar hoe kom je daarvan af? Max Koedijk bedacht een ruilspel om zijn schuld van 60.000 euro af te lossen en inmiddels bezit hij al een reclamecampagne t.w.v. 15.000 euro. Lukt het hem zijn volledige schuld weg te ruilen?
  • Jaarlijks overlijden meer dan 150.000 mensen aan slangenbeten. Om die reden zijn Freek Vonk en Mátyás Bittenbinder druk op zoek naar een oplossing tegen slangengif. Bij #Op1 vertellen ze alles over dit onderzoek. En Freek zou Freek niet zijn als hij met lege handen aan zou komen...
  • Dan was er ook nog het coronadebat vandaag. Krijgen we in Nederland een coronapas? Marieke Smits: “Het was een nipt, nipt, nipte meerderheid, dus er komt een coronapas. Maar er was echt flinke weerstand vanuit de Tweede Kamer.”
  • Door de chaos in Den Haag zouden we bijna vergeten dat Pieter Omtzigt terug is. Hij gaf vandaag zijn eerste grote interview.Maarten van Rossem: “Wat mij betreft gaat hij terug naar het CDA. Dat is een ruïne waar best een steentje bij kan.”

Presentatie
Op1 wordt op donderdag 16 september gepresenteerd door Jort Kelder en Maaike Timmerman.

Op1 is elke werkdag rond 22.20 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Op1 terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Op1: Max Koedijk lost zijn studieschuld van 60.000 euro op creatieve wijze af of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV