Geweldige comedy We're the Millers donderdag te zien op Net5

Geweldige comedy We're the Millers donderdag te zien op Net5
Ook te streamen via Pathé Thuis en iTunes

Kijktip :

Wat kan er misgaan als je met een nepfamilie naar een grote drugsbaas in Mexico rijdt om daar een voorraad wiet te stelen? Juist, alles. Dat is het uitgangspunt voor de geweldige comedy We're the Millers, donderdag te zien op Net5. Je kunt We're the Millers streamen via onder meer Pathé Thuis en iTunes.

Het verhaal
David Burke is een kleine hasjdealer die aan koks en voetbalmoeders verkoopt. Als hij beroofd wordt van al zijn geld en voorraad, blijft hij achter met een enorme schuld bij zijn leverancier Brad. Om die schuld af te lossen en zijn leven te redden, moet David een grote partij drugs vanuit Mexico het land in smokkelen. Hij regelt hulp van zijn buren: de cynische stripdanseres Rose en de tieners Kenny en Casey. Ze bedenken een waterdicht plan en David gaat vervolgens met zijn nepechtgenote en nepkinderen in een grote, mooie, glanzende camper op pad.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Een constructie zoals die in We're the Millers ten tonele wordt gevoerd is eigenlijk te bizar voor woorden, en dat maakt deze geslaagde comedy juist zo leuk. Door al het onderlinge gekibbel beginnen de Millers steeds meer op een échte familie lijken. Daarnaast is de humor in de film buitengewoon geslaagd - er zit zelfs een scène bij die puberende jongens het hoofd op hol zal brengen... De cast vermaakt zich overduidelijk opperbest met het vermakelijke verhaal. Vooral de bijrollen van Nick Offerman en Kathryn Hahn zijn hilarisch.

Cast
Naast Jason Sudeikis (Booksmart) en Jennifer Aniston (Murder Mystery) zijn ook Will Poulter (Midsommar), Emma Roberts (Valentine's Day) en Ed Helms (The Hangover) te zien in We're the Millers. Deze film is geregisseerd door Rawson Marshall Thurber (Central Intelligence).

We're the Millers (2013) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is donderdag 7 oktober om 20.30 uur te zien op Net5. Genre: comedy. Speelduur: 110 minuten.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Geweldige comedy We're the Millers donderdag te zien op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV