Poldark seizoen 5 vanaf vrijdag 15 oktober te zien op NPO 2

Poldark seizoen 5 vanaf vrijdag 15 oktober te zien op NPO 2
Laatste seizoen van Britse dramaserie

Kijktip :

NPO 2 zendt vanaf vrijdag 15 oktober het vijfde en laatste seizoen van de Britse dramaserie Poldark uit. In deze serie volgen we al vier seizoenen lang de soldaat Ross Poldark, die na gevochten te hebben in Amerika terugkeert naar Cornwall.

Poldark gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Nieuw leven
De serie speelt zich af in de achttiende eeuw, waarin de Verenigde Staten tegen Groot-Brittannië vochten om onafhankelijkheid te veroveren. Na de terugkeer van Poldark probeert hij een nieuw leven op te bouwen, terwijl alles om hem heen veranderd is. In de eerste aflevering van het laatste seizoen wordt het rustige bestaan van de Poldarks (opnieuw) verstoord.

Dubieuze alliantie
Ned Despard, een goede vriend van de familie, doet namelijk een beroep op Ross. Verder zien we hoe de Warleggans hun eigen plannen smeden: ze gaan een dubieuze alliantie aan met Ralph Hanson. Demelza staat er alleen voor in Cornwall, waar ze te maken krijgt met een jonge vrouw die haar autoriteit in twijfel trekt.

Het vijfde seizoen van Poldark is vanaf vrijdag 15 oktober wekelijks rond 23.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt alle afleveringen van Poldark terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Poldark seizoen 5 vanaf vrijdag 15 oktober te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV