Maandag in Jinek: André van Duin over zijn nieuwe boek

Maandag in Jinek: André van Duin over zijn nieuwe boek
De gasten van maandag 18 oktober

Kijktip :

Samen met de hoofdrolspelers uit de actualiteit voert Eva Jinek het gesprek van de dag. Dit zijn de gasten van maandag 18 oktober.

Tekst gaat verder onder de video's.

De gasten bij Jinek van maandag 18 oktober

  • André van Duin is al ruim een halve eeuw ongekend populair. Vandaag verschijnt zijn nieuwe boek Gewoon André over zijn indrukwekkende transformatie van de afgelopen 10 jaar, waar hij zich van volkskomiek tot succesvol televisiepresentator en acteur ontpopte. Vanavond is André te gast, samen met de schrijver Bert Kuizenga.
  • André van Duin schuift niet alleen aan vanavond. Ook zijn ex-collega's en trouwe vrienden zijn van de partij: Cornald Maas, Caroline Tensen, Edwin Evers en Anne-Marie Jung.
  • En verder ook nog een serieuze noot. Vandaag begon het proces tegen Delano G. en Kamil E., die verdacht worden van de moord op Peter R. de Vries. Misdaadjournalisten Kees van der Spek en Paul Vugts waren vandaag bij de zitting en vertellen erover bij Jinek.

Jinek is elke werkdag rond 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Jinek: André van Duin over zijn nieuwe boek of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV