Schokkende documentaire Controlling Britney Spears donderdag te zien op Net5

Schokkende documentaire Controlling Britney Spears donderdag te zien op Net5
Insiders over het leven van popster

Kijktip :

Nadat Net5 eerder al de heftige documentaire Framing Britney Spears uitzond, is het donderdag (28 oktober) de beurt aan Controlling Britney Spears. Hierin vertellen ingewijden voor het eerst over het beklemmende leven van popster Britney Spears tijdens haar curatorschap.

Controlling Britney Spears gemist? Kijk de hele documentaire terug via Gids.tv en op KIJK.nl.

Vader
Britney Spears veroverde de wereld rond de eeuwwisseling met megahits als '...Baby One More Time', 'Oops!... I Did It Again' en 'Toxic', maar is de laatste jaren vooral bekend vanwege haar strijd tegen het curatorschap van haar vader. In de documentaire Controlling Britney Spears komt de popster zelf ook aan het woord; zij noemt het curatorschap "een onderdrukkend en controlerend instrument tegen haar".

Breakdown
Hoe zag Britneys dagelijkse leven met strenge bewaking eruit, sinds haar vader Jamie in 2007 de controle over haar leven kreeg na een mentale breakdown? Controlling Britney Spears onderzoekt nieuwe beschuldigingen van insiders aan het adres van Jamie. Zo wordt beweerd dat Britneys vader geluidsopnameapparatuur in de slaapkamer van zijn dochter liet plaatsen en dat de beveiligers haar telefoon aftapten.

De documentaire Controlling Britney Spears is donderdag 28 oktober om 20.30 uur te zien op Net5. Na afloop kun je de docu Controlling Britney Spears terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Schokkende documentaire Controlling Britney Spears donderdag te zien op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV