Fantasyfilm Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 zie je maandag op Net5

Fantasyfilm Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 zie je maandag op Net5
Ook te streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis

Kijktip :

Het laatste boek in de Harry Potter-reeks, in Nederland uitgebracht als Harry Potter en de Relieken van de Dood, bevatte zó veel spektakel en belangrijke scènes dat het wijze besluit werd genomen om het op te delen in twee films. Het eerste deel is maandag te zien op Net5 en je kunt Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 streamen via Amazon Prime en Pathé Thuis.

Het verhaal
In deel één beginnen Harry, Ron en Hermelien aan een levensgevaarlijke missie om het geheim achter Voldemorts onsterfelijkheid, de Gruzielementen, te vinden en te vernietigen. De drie vrienden zijn aan het lot overgelaten, zonder de begeleiding en bescherming van professor Perkamentus. Meer dan ooit moeten ze op elkaar vertrouwen, maar er zijn duistere krachten die hen uit elkaar dreigen te drijven. Intussen is de tovenaarswereld een gevaarlijke plek geworden voor alle vijanden van de Heer van het Duister.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
De liefhebbers van het prachtige kasteel van Zweinstein komen bedrogen uit in Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1. Harry, Ron en Hermelien keren namelijk niet terug naar het kasteel - in plaats daarvan beginnen ze aan een levensgevaarlijke queeste die hen op allerlei bijzondere plekken brengt. Het échte spektakel volgt pas in deel twee, en in plaats daarvan biedt dit eerste deel vooral ruimte voor karakterontwikkeling. Er zitten zeker spectaculaire scènes bij, maar daartussenin is het vooral twijfel en onzekerheid troef. En dat is meeslepend genoeg.

Cast
Naast Daniel Radcliffe (Now You See Me 2), Rupert Grint (Harry Potter and the Prisoner of Azkaban) en Emma Watson (Little Women) zijn ook Ralph Fiennes (Skyfall) en Helena Bonham Carter (The Crown) te zien in Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1. Deze film is geregisseerd door David Yates.

Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 (2010) wordt beoordeeld met een 7,7 op IMDb en is maandag 8 november om 20.30 uur te zien op Net5. Genre: avontuur, fantasy. Speelduur: 146 minuten.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Fantasyfilm Harry Potter and the Deathly Hallows - Part 1 zie je maandag op Net5 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV