Maandag in Talkshow M: Joost Prinsen over nieuw boek Godfried Bomans

Maandag in Talkshow M: Joost Prinsen over nieuw boek Godfried Bomans
De gasten van maandag 22 november

Kijktip :

Margriet van der Linden ontvangt allerlei gasten aan haar tafel die praten over de meest uiteenlopende actuele onderwerpen. Hieronder lees je wie er op maandag 22 november de gasten zijn bij Talkshow M.

Lees meer onder de video's.

De gasten in Talkshow M van maandag 22 november

  • Godfried Bomans is vooral bekend als droogkomisch schrijver en auteur van de sprookjesroman 'Erik of het kleine insectenboek'. Zijn serieuze kant kennen we niet zo goed. Daar komt verandering in, want vijftig jaar na zijn dood is er een nieuw boek over Bomans’ werk. Niemand minder dan Joost Prinsen bracht het werk van de schrijver samen in het boek In Alle Ernst en hij is vanavond te gast bij Talkshow M.
  • Dinsdag 23 november vindt het Gala van de Wetenschap plaats. Het thema van dit jaar is gezond verstand. We hebben als mens namelijk de neiging om op ons gezond verstand te vertrouwen. Maar is dat een hulpmiddel of juist een vloek? Aan tafel: de gastcurator van dit jaar Spinvis, wetenschapsfilosoof Jeroen de Ridder en wetenschapsjournalist Laura Bergshoef.
  • The Vices gaan na hun muzikale succes als huisband bij M op tournee. Ze verlaten tijdelijk het programma, maar geven het stokje door aan 'n andere artiest. Nu staat hij nog tussen de schapen op zijn eigen boerderij, maar straks in de studio. Zanger en singer-songwriter Tim Dawn is de komende tijd dé huisband van Talkshow M. Hij verzorgt samen met zijn band de livemuziek in de show.

Talkshow M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Maandag in Talkshow M: Joost Prinsen over nieuw boek Godfried Bomans of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV