Slavia Praag - Feyenoord live op tv en online (Conference League)

Slavia Praag - Feyenoord live op tv en online (Conference League)
Rotterdammers op bezoek in Tsjechië

Sport :

Donderdag speelt Feyenoord in Tsjechië de wedstrijd tegen Slavia Praag. Het duel is om 18.45 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Samenvatting en hoogtepunten Slavia Praag - Feyenoord

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Bijna zeker
De Rotterdammers reizen redelijk comfortabel af naar Tsjechië, want met tien punten uit vier wedstrijden zijn ze al bijna zeker van de volgende ronde. Het goede gevoel wordt nog eens versterkt door de eenvoudige 4-0 zege op PEC Zwolle van afgelopen weekend en het feit dat het eerste duel met Slavia Praag al met 2-1 werd gewonnen.

Bekijk ook het speelschema van Feyenoord in de Conference League.

Stand
Feyenoord gaat dus fier aan kop in Groep E van de Conference League, maar voor Slavia Praag staat er nog veel op het spel. Zij staan tweede met zes punten, gevolgd door Maccabi Haifa met vier punten en Union Berlin met drie punten. Er is dus nog veel mogelijk in deze groep.

De wedstrijd Slavia Praag - Feyenoord is donderdag 25 november om 18.45 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint om 18.00 uur.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Slavia Praag - Feyenoord live op tv en online (Conference League) of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV