Donderdag in M: Feest want wielrenner Joop Zoetemelk viert zijn 75e verjaardag

Donderdag in M: Feest want wielrenner Joop Zoetemelk viert zijn 75e verjaardag
Dit zijn de gasten van donderdag 2 december

Kijktip :

Margriet van der Linden ontvangt allerlei gasten aan haar tafel die praten over de meest uiteenlopende actuele onderwerpen. Hieronder lees je wie vanavond de gasten zijn bij M.

De gasten in M van donderdag 2 december

  • Het is eindelijk zo ver: we gaan erachter komen wie dit jaar ervandoor gaat met de titel 3voor12 ‘Song van het Jaar’. Vanavond om 19:00 in de M studio wordt het bekendgemaakt. 

  • In 1980 won Joop Zoetemelk als láátste Nederlander de Tour de France. Vijf jaar later won hij op 38-jarige leeftijd het WK wielrennen en werd daarmee wereldkampioen. Inmiddels woont hij alweer geruime tijd in zijn geliefde Frankrijk, maar speciaal voor zijn 75e verjaardag schuift hij aan.

  • De laatste klap van de voorzittershamer viel vannacht ver voorbij middernacht. Er werd gedebatteerd over de corona maatregelen. Aan tafel zitten politiek verslaggever Bram Douwes en columnist Marcia Luyten.

M is elke werkdag rond 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van de talkshow M terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in M: Feest want wielrenner Joop Zoetemelk viert zijn 75e verjaardag of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV