Jessica Chastain als Beverly in It 2

Jessica Chastain als Beverly in It 2
Actrice in onderhandeling met de makers

Nieuws :

Jessica Chastain (Molly's Game) gaat mogelijk een hoofdrol spelen in It 2, het vervolg op de succesvolle horrorclownfilm It (2017). Het verhaal over de moordende clown Pennywise is een creatie van Stephen King.

De actrice Jessica Chastain zou de rol van de volwassen geworden Beverly voor haar rekening nemen, zo meldt Variety. In een interview met Veronica Magazine liet de 16-jarige Sophia Lillis (Beverly in It) al weten dat als zij het voor het zeggen had, Chastain het personage van haar zou overnemen.

:article:img

De Horrorfilm It gaat over een groepje tieners dat zichzelf de 'Losers Club' noemt. Ze kampen allemaal met problemen in hun leven zoals relaties, kalverliefdes, eenzaamheid en pesterijen. Ook hebben de zeven tieners angsten, in de vorm van de demonische clown Pennywise (Bill Skarsgard). Deze angstaanjagende clown leeft van de fobieën van de kinderen en zaait dood en verderf in het altijd zo rustige plaatje Derry gelegen in de Amerikaanse staat Maine.

Het verhaal speelt zich af in twee verschillende tijdsperiodes: 1960, wanneer de hoofdpersonen jonge tieners zijn én 27 jaar later. Het eerste filmdeel focuste op de jonge versies, in het vervolg zijn oudere versies van diezelfde personages te zien.

De releasedatum voor de Verenigde Staten is 6 september 2019. Wanneer It 2 in de Nederlandse bioscoop uit gaat komen is nog niet bekend. Hou Gids.tv in de gaten voor meer informatie over deze film.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV