Vanaf deze datum staat de magische bioscoopfilm Encanto op Disney+

Vanaf deze datum staat de magische bioscoopfilm Encanto op Disney+
Een film die het abonnement meer dan waard is

Kijktip :

Het verhaal over de bijzondere Mirabel draaide slechts een maand in de bioscopen voor de deuren weer op slot moesten. Maar niet getreurd: de feest- en zonrijke film krijgt een feestelijke Kerst première. De film is vrijdag 24 december al te zien op Disney Plus.

Lees hier onze filmrecensie van Encanto

Casa Madrigal
Het verhaal draait om de 15-jarige Mirabel. Ze is liefdevol, grappig en feilbaar. Mirabel is een echte comedian en woont samen met haar gezin in Colombia. Haar gezin beschikt over bijzondere magische krachten en wonen in een magisch en fantastisch huis. Mirabel zelf beschikt echter nog niet over magische krachten, maar dan is het toch echt aan haar om Encanto te redden.

Antonio (stem van Ravi Cabot-Conyers) in de animatiefilm 'Encanto'

Genieten voor groot en klein
Op het witte doek was deze magistrale animatiefilm één groot feest voor kinderen én volwassenen. Een prachtige film die naast de nodige vitamine D ook vrolijkheid, ontroering en gezelligheid meebrengt in deze donkere dagen. Een dikke aanrader dus die door onze filmredactie beoordeeld werd met vier en halve ster. Emmy-, Grammy- en Tony Award-winnaar Lin-Manuel Miranda (bekend van Hamilton) schreef de sprankelende soundtrack, Byron Howard en Jared Bush (Zootopia en Tangled) regisseerde deze prachtige film, die je in je hart sluit en er nooit meer uithaalt!

Cast
De stemmen van Stephanie Beatriz (In the Heights), John Leguizamo (Ice Age: Continental Drift) en Mauro Castillo (El Joe) zijn te horen in deze film. De Nederlandse stemmen zijn onder meer Vajèn van den Bosch en Ewout Eggink. Deze productie is geregisseerd door Jared Bush en Byron Howard (Zootropolis).

Vanaf 24 december 2021 is de film Encanto te zien op Disney+. Genre: Animatie, Familie, Avontuur, Komedie. Tijdsduur: 99 minuten. IMDb-score: 7,6.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Vanaf deze datum staat de magische bioscoopfilm Encanto op Disney+ of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV