Recensie: The Tender Bar is film over opgroeien die zelf nauwelijks groeit

Recensie: The Tender Bar is film over opgroeien die zelf nauwelijks groeit
Met Ben Affleck en Tye Sheridan

Film :

Vanaf 6 januari staat de film The Tender Bar op Prime Video. George Clooney waagt zich na het gematigde succes van The Midnight Sky weer aan een nieuwe regiepoging, nu met Ben Affleck aan boord. Lees hier de recensie van The Tender Bar.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

Schaduw van de bar
De film vertelt het verhaal van J.R., een vaderloze jongen die opgroeit in de schaduw van een bar waar de barman, zijn oom Charlie, de scherpste en kleurrijkste is van een hele reeks eigenzinnige en demonstratieve vaderfiguren.

Bron: Prime Video

Beoordeling van Gids.tv: ★★★

Entertainment-score: 57% | IMDb ★ 6,4

Alhoewel George Clooney in deze film zich helemaal kan focussen op het regisseren en niet zelf ook hoeft te acteren, is ook deze film geen geweldig succes. De film blijft in zijn algemeenheid zeer vlak. De boodschap van deze film is goed: voor jezelf opkomen en durven loslaten. Omdat het geheel zo vlak blijft en nauwelijks vooruit komt, komt het allemaal niet zo goed over. Ben Affleck zet een geweldige oom Charlie neer en de muziek is ook een groot pluspunt. Een film waar meer in had gezeten: We blijven steken bij 3 sterren.

Cast
Naast Ben Affleck (The Way Back) en Tye Sheridan (Ready Player One) spelen ook Christopher Lloyd (Back to the Future), Lily Rabe (Vice) en Daniel Ranieri in deze film. Deze productie is geregisseerd door George Clooney (The Monuments Men).

Vanaf 6 januari 2022 is The Tender Bar te kijken op Amazon Prime Video. Genre: Drama. Tijdsduur: 104 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV