Vanavond op tv: Super Bowl 2022, nieuwe misdaadserie Kin & Project Rembrandt

Vanavond op tv: Super Bowl 2022, nieuwe misdaadserie Kin & Project Rembrandt
De tv-tips van Gids.tv voor zondag 13 februari

Kijktip :

Vanavond kunnen we kijken naar Super Bowl 2022 op de zender ESPN. De finale van het American Football-seizoen staat bekend om spectaculaire optredens van wereldberoemde artiesten. Dit jaar zullen Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem, Mary J. Blige en Kendrick Lamar het publiek tijdens de pauze vermaken. Bekijk hieronder alle tv-tips van Gids.tv voor zondag 13 februari.

Super Bowl kijken? Bekijk op welk kanaal ESPN gratis te zien is.

Misdaadserie Kin
In de laatste aflevering van De Gevaarlijkste Wegen trekken presentator Frank Evenblij en actrice Babette van Veen door Calabrië. Verder zien we het herdenkingsconcert van Bernard Haitink die op 21 oktober overleed en kunnen we kijken naar de nieuwe misdaadserie Kin. Project Rembrandt staat deze week in het teken van licht en donker. De twee zangeressen Berget Lewis en Shirma Rouse worden nageschilderd. Bekijk alle tv-tips hieronder.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Herdenkingsconcert Bernard Haitink

NPO 2
19:19 uur

Het Concertgebouworkest gaf afgelopen week een concert ter nagedachtenis aan dirigent Bernard Haitink, die op 21 oktober overleed. Vanavond is de tv-registratie te zien. Haitink was van 1961 tot 1988 chef-dirigent van het Concertgebouworkest, dat hem in 1999 benoemde tot eredirigent.


Sciencefictionfilm: The Martian

Veronica
20:00 uur

Zin in een film? Vanavond kunnen we kijken naar The Martian. Wanneer de astronauten van een Marsexpeditie tijdens een zandstorm halsoverkop terugkeren naar de aarde laten ze de dood gewaande botanicus Mark Watney op de rode planeet achter. Maar hij leeft nog en zit nu in zijn eentje vast op Mars. Nadat hij contact met de aarde heeft opgenomen, moet Watney met beperkte middelen de komende vier jaar tot de volgende Marsmissie overleven.


De Gevaarlijkste Wegen: Frank Evenblij & Babette van Veen

NPO 3
20:17 uur

In de laatste aflevering van De Gevaarlijkste Wegen trekken presentator Frank Evenblij en actrice Babette van Veen met hun 4x4 door de bakermat van de Ndrangheta maffia: Calabrië.Tijdens hun verkenningstocht leren de twee elkaar steeds beter kennen en ontstaan er mooie gesprekken.


Project Rembrandt: licht & donker

NPO 1
20:24 uur

Ook kunnen we weer kijken naar een nieuwe aflevering van Project Rembrandt. De lessen en opdrachten van deze week staan in het teken van licht en donker. Zangeressen Berget Lewis en Shirma Rouse worden vastgelegd én jureren mee.


Docu: The Impossible Row

Discovery
21:30 uur

The Impossible Row is de documentaire over Colin O'Brady, die probeert van Zuid-Amerika naar Antarctica te roeien. Het is een tocht van zo'n 1000 kilometer over een van de meest gevaarlijke stukken water op aarde, bekend als The Drake Passage.


Nieuw: Kin

NPO 2
23:31 uur

Vanaf vanavond is de Ierse misdaadserie Kin, over de strijd tussen rivaliserende bendes in Dublin, elke zondag rond 23.30 uur te zien op NPO 2.
De serie volgt de familie Kinsella. Die is niet groot, maar speelt wel een belangrijke rol in het drugscircuit van Dublin. Zoon Michael komt vrij uit de gevangenis op een moment dat de spanningen tussen zijn familie en een rivaliserend kartel steeds hoger oplopen.


Live: Super Bowl 2022 (Bengals vs Rams)

ESPN
00:30 uur

De Super Bowl gaat tussen de kampioenen van de National Football Conference en de American Football Conference. Dat zijn dit seizoen Los Angeles Rams en Cincinnati Bengals. Tussen het tweede en derde kwart van de Super Bowl is de bekende halftime-show, voor sommige kijkers het hoogtepunt van de nacht. Dit jaar treedt zangeres Mary J. Blige op met rappers Dr. Dre, Snoop Dogg, Eminem en Kendrick Lamar.

Je kunt de Super Bowl ook live op BBC One kijken.
Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV