Salzburg - Bayern München live op tv (achtste finale Champions League)

Salzburg - Bayern München live op tv (achtste finale Champions League)
Duitse topploeg naar Oostenrijk

Sport :

Als je op RTL 7 kunt kijken naar de wedstrijd tussen Internazionale en Liverpool is er ook een wedstrijd tussen het Oostenrijkse Salzburg en de Champions League-winnaar van 2020: Bayern München. De wedstrijd is om 21.00 uur live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select.

Samenvatting en hoogtepunten Salzburg - Bayern München

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Bayern München
De mannen uit Beieren wonnen in 2020 de finale van de 'cup met de grote oren', maar kwamen vorig jaar niet verder dan de kwartfinale, waar PSG te sterk was. De groepsfase was voor de ploeg van Nagelsmann geen probleem: ze wonnen alle wedstrijden van respectievelijk Benfica, FC Barcelona en Dynamo Kiev.

De tekst gaat verder onder deze video's

Salzburg
Red Bull Salzburg, die in Europees verband bekend staat als FC Salzburg, werden in op papier de zwakste poule tweede. Daarmee moest de ploeg Lille voor zich dulden, maar waren ze beter dan Sevilla en het Duitse Wolfsburg.

De wedstrijd Salzburg - Bayern München is woensdag 16 februari om 21.00 uur live te zien op Ziggo Sport en Ziggo Sport Select. De voorbeschouwing begint om 20.00 uur, de samenvatting volgt op Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV