Tv-première Marvel-film Doctor Strange zondag 13 maart te zien op Veronica

Tv-première Marvel-film Doctor Strange zondag 13 maart te zien op Veronica
Ook te streamen via Disney+ en Pathé Thuis

Kijktip :

Veronica pakt de komende weken uit met een aantal spectaculaire Marvel-films. Zondag (13 maart) is het tijd voor de tv-première van de meeslepende superheldenfilm Doctor Strange, waarin Benedict Cumberbatch de hoofdrol vertolkt. Je kunt Doctor Strange streamen via Disney+ en Pathé Thuis.

Bekijk de volledige programmering van Marvel-films op Veronica.

Het verhaal
Wanneer zijn carrière als chirurg voorbij is, start dokter Stephen Strange zijn zoektocht naar het mystieke. Tijdens deze bijzondere tocht ontmoet hij een tovenaar, the Ancient One. Zij maakt hem niet alleen beter, maar geeft dokter Strange ook magische krachten. Bovendien geeft ze hem instructies hoe hij deze krachten moet beheersen. Al snel moet hij deze magie gebruiken om de aarde te beschermen tegen kwaad uit andere dimensies.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Met Doctor Strange kreeg opnieuw een superheld uit het Marvel-universum zijn eigen film. Het is een verfrissende productie, waarin op een mooie manier de aandocht op de Aziatische mystiek wordt gevestigd. Dat geeft Doctor Strange nét dat beetje extra, want natuurlijk kunnen we ook weer genieten van interessante personages, een flinke dosis humor en een stoet aan Hollywoodsterren in bijrollen. Zo zien we onder anderen Mads Mikkelsen en Tilda Swinton in kleine rolletjes.

Cast
Naast Benedict Cumberbatch (The Power of the Dog) en Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave) zijn ook Rachel McAdams (Spotlight), Benedict Wong (Annihilation) en Michael Stuhlbarg (The Shape of Water) te zien in Doctor Strange. Deze film is geregisseerd door Scott Derrickson.

Doctor Strange (2016) wordt beoordeeld met een 7,5 op IMDb en is zondag 13 maart om 20.00 uur te zien op Veronica. Genre: actie, superhelden. Speelduur: 115 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV