Grote finale van MAX PubQuiz zie je vrijdag 18 maart op NPO 1

Grote finale van MAX PubQuiz zie je vrijdag 18 maart op NPO 1
Welk team gaat er met de bokaal vandoor?

Kijktip :

De afgelopen tijd ontving quizmaster Sybrand Niessen elke aflevering zes duo's in de studio van MAX PubQuiz. De zes afleveringswinnaars nemen het vanavond tegen elkaar op in de grote finale.

Finale MAX PubQuiz gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Richard Groenendijk
In de grote finale, waarin wordt gestreden om de MAX PubQuiz Bokaal, krijgt presentator Niessen weer gezelschap van een bekende Nederlander achter de bar. Deze week is dat tv-persoonlijkheid, cabaretier en man van vele andere talenten Richard Groenendijk. De eerste ronde bevat traditioneel enkele vragen die zijn gerelateerd aan de barman of -vrouw.

Huisband
De best presterende teams krijgen in verschillende rondes de meest uiteenlopende vragen voorgeschoteld. Die gaan bijvoorbeeld over geschiedenis, muziek of sport. De feestelijke stemming in de studio wordt vergroot door de huisband van MAX PubQuiz, die onder leiding staat van Jan Rietman. Wie wordt de winnaar van dit seizoen?

De finale van MAX PubQuiz is vrijdag 18 maart rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van MAX PubQuiz terugkijken bij Gids.tv.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Grote finale van MAX PubQuiz zie je vrijdag 18 maart op NPO 1 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV