Heerlijke actiefilm Kill Bill: Vol. 2 zie je zaterdag op Veronica

Heerlijke actiefilm Kill Bill: Vol. 2 zie je zaterdag op Veronica
Ook te streamen via Netflix en Videoland

Kijktip :

Na het actierijke Kill Bill: Vol. 1 besloot regisseur Quentin Tarantino in Kill Bill: Vol. 2 een tandje terug te schakelen, en zijn talent voor geweldige dialogen te laten spreken. Dat levert opnieuw een geweldige film op, die zaterdag te zien is op Veronica. Je kunt Kill Bill: Vol. 2 streamen via Netflix en Videoland.

Het verhaal
In het eerste deel heeft The Bride (spoiler alert!) al twee van haar vijanden omgelegd: O-Ren Ishii en Vernita Green. In Kill Bill: Vol. 2 gaat ze verder op haar wraaktocht, met als ultieme doel de mysterieuze Bill uit de titel om te leggen. Naast Bill, die ze tot het laatst bewaart, staan er nog twee vijanden op haar lijstje: Budd en Elle Driver. Als blijkt dat de doodgewaande dochter van The Bride nog leeft, wordt het verhaal nog een tikkeltje ingewikkelder.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Het tweede deel van Kill Bill verschilt behoorlijk van deel één. Waar Uma Thurman in Vol. 1 het ene na het andere dodelijke slachtoffer maakt (met als uitschieter de Crazy 88), doet ze het in Vol. 2 wat rustiger aan. Quentin Tarantino maakt in deze film meer tijd vrij voor het uitdiepen van de karakters en het schrijven van prachtige, Tarantineske dialogen, die wat langer duren dan die in het eerste deel. Wederom levert het echter een prachtige film op, waarin Thurman opnieuw de sterren van de hemel speelt.

Cast
Naast Uma Thurman (Pulp Fiction) en David Carradine (Bird on a Wire) zijn ook Michael Madsen (Reservoir Dogs) en Daryl Hannah (Blade Runner) te zien in Kill Bill: Vol. 2. Deze film is geregisseerd door Quentin Tarantino (Once Upon a Time in Hollywood).

Kill Bill: Vol. 2 (2004) wordt beoordeeld met een 8,0 op IMDb en is zaterdag 15 oktober om 23.20 uur te zien op Veronica. Genre: actie, drama, thriller. Speelduur: 137 minuten.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV