Leicester City - PSV live op tv en online (Conference League)

Leicester City - PSV live op tv en online (Conference League)
Eindhovenaren treffen lastige tegenstander

Sport :

In de kwartfinale van de Conference League speelt PSV donderdag (7 april) om 21.00 uur de lastige uitwedstrijd tegen Leicester City. Het duel is live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv.

Lees hier op welk kanaal ESPN 2 te vinden is bij jouw tv-aanbieder.

Europa League
Na een avontuur in de Europa League, waar PSV als derde eindigde in de groepsfase, moesten de Eindhovenaren verder in de tussenronde van de Conference League. Daarin werd ternauwernood afgerekend met Maccabi Tel Aviv (1-0 en 1-1), waarna in de achtste finale FC Kopenhagen wachtte. Dit tweeluik was ronduit spectaculair: na een 4-4 gelijkspel in Eindhoven won PSV met 0-4 in Denemarken.

Samenvatting en hoogtepunten Leicester City - PSV

De hoogtepunten vind je op Gids.tv vanaf het begin van de wedstrijd. De samenvatting hieronder is direct na de wedstrijd op Gids.tv te bekijken.

Tussenronde
Net als PSV eindigde Leicester City als derde in de Europa League, achter Spartak Moskou en Napoli. Zij rekenden in de tussenronde overtuigend af met Randers FC (4-1 en 3-1), om vervolgens in de achtste finales ook het Franse Stade Rennes te verslaan. Een 2-0 overwinning in het heenduel was genoeg om het 1-2 verlies in de tweede wedstrijd te compenseren.

Bekijk ook het volledige speelschema van PSV in de Conference League.

De wedstrijd Leicester City - PSV is donderdag 7 april om 21.00 uur live te zien op Veronica en ESPN 2 en online op KIJK.nl en de livestream via Gids.tv. De voorbeschouwing op Veronica begint al om 18.00 uur, gevolgd door Feyenoord - Slavia Praag. De samenvatting volgt op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV