Vrijdag in Khalid & Sophie: Brandt Corstius en Klep over raketaanval op station Oekraïne

Vrijdag in Khalid & Sophie: Brandt Corstius en Klep over raketaanval op station Oekraïne
De gasten van Khalid & Sophie van vrijdag 8 april

Kijktip :

Khalid Kassem & Sophie Hilbrand zijn terug met het tweede seizoen van hun talkshow. Hieronder lees je wie de gasten zijn van Khalid & Sophie van vrijdag 8 april. De show wordt vandaag gepresenteerd door Sophie.

Lees verder onder de video's.

De gasten in Khalid & Sophie - vrijdag 8 april

  • We nemen het nieuws dagelijks door met een wisselend duo van dienst. Vandaag doen we dat met programmamaker Anita Witzier en journalist Tom Kleijn.

  • Met Rusland-kenner Jelle Brandt Corstius en militair-historicus Christ Klep bespreken we de hartverscheurende beelden van de raketaanval op een station in Oekraïne.

  • De afgelopen maanden worden er steeds vaker poppen uit wassenbeeldenmusea gehaald, van Poetin tot Marco Borsato. Allemaal staan ze inmiddels in een depot. Daarom doet gastcurator Annefleur Schipper elke vrijdag een suggestie voor een vervanger in ons eigen museum.

  • Vanavond is het weer zover: het Boekenbal, de opening van de boekenweek. Schrijvers Splinter Chabot, Maike Meijer en Mano Bouzamour vertellen over het thema van dit jaar: hun eerste liefd

  • Met 'Dat heb jij gedaan’ bestormde Meau de afgelopen maanden vanuit het niets de Top2000. Maandag maakt ze twee keer kans op een Edison voor beste nieuwkomer en voor beste song. Vanavond sluiten we af met haar nieuwe single ‘Als Jij Maar Bij Me Bent’.

De talkshow Khalid & Sophie is elke werkdag om 19.00 uur te zien op NPO 1. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.


Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Vrijdag in Khalid & Sophie: Brandt Corstius en Klep over raketaanval op station Oekraïne of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV