Donderdag in Jinek: Winston Gerschtanowitz ligt onder vuur en reageert

Donderdag in Jinek: Winston Gerschtanowitz ligt onder vuur en reageert
De gasten van Jinek van donderdag 14 april

Kijktip :

Eva Jinek is dagelijks te zien met haar talkshow Jinek. Bekijk hieronder wie de gasten zijn van Jinek van donderdag 14 april.

Lees verder onder de video's.

De gasten van Jinek op donderdag 14 april

  • Winston Gerschtanowitz ligt onder vuur omdat hij volgens zakenblad Quote miljoenen zou kunnen verdienen aan goededoelenorganisatie Earthtoday. Vanavond legt hij in Jinek uit hoe het precies zit.
  • Er is een revolutie in podcastland op komst. Het Deense Podimo heeft Dag en Nacht Media overgenomen en lanceert een gloednieuw platform. Eva Jinek praat erover met Sander Schimmelpenninck, Nynke de Jong en Alexander Klöpping.
  • Voor het eerst werden er vandaag in de rechtbank beelden getoond van de bezoeken van advocaat Youssef T. aan zijn neef Ridouan Taghi in de gevangenis in Vught. Rechtbankverslaggever Saskia Belleman en misdaadjournalist Paul Vugts waren vandaag aanwezig in de rechtbank en schuiven aan.
  • In de nieuwe serie Meer Soundos wordt Soundos El Ahmadi in de rol als zichzelf geboycot na een geweldsincident op de rode loper. Vanavond vertelt ze in Jinek over het verhaal dat fictief inspeelt op de soms harde, maar realistische actualiteit.

Jinek is elke werkdag om 22.00 uur te zien op RTL 4. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Jinek terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Donderdag in Jinek: Winston Gerschtanowitz ligt onder vuur en reageert of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV