Nieuwe dramaserie Tweede Hans vanaf vrijdag te zien op NPO 1

Nieuwe dramaserie Tweede Hans vanaf vrijdag te zien op NPO 1
Met pensioen - en dan?

Kijktip :

Vanaf vrijdag (29 april) is de gloednieuwe dramaserie Tweede Hans te zien op NPO 1. In deze serie volgen we de 64-jarige Hans, gelukkig getrouwd met Marleen. Maar als Hans met pensioen moet, verliest hij een groot deel van zijn identiteit.

Tweede Hans aflevering 1 gemist? Kijk de hele uitzending terug via Gids.tv.

Nieuwe invulling
Hans vraagt zich af wie hij nog is zonder deze baan en of hij wel moet genieten - en zo ja, waarvan. Zijn relatie met Marleen en andere dierbaren komt onder druk te staan, terwijl hij wanhopig op zoek gaat naar een nieuwe invulling van zijn leven. In deze eerste aflevering is te zien hoe het tuincentrum waar Hans al jaren werkt wordt overgenomen.

Pensioen
Hans krijgt een prachtig aanbod om met pensioen te gaan. Iedereen - en zeker Marleen - vindt het een schitterende kans, maar Hans ziet 'met pensioen gaan' nog helemaal niet zitten. Samen met Marleen gaat hij naar een optreden van het koor van buurman Bob, die ook al een tijdje met pensioen is. Is zingen in een koor misschien ook wat voor Hans?

De nieuwe dramaserie Tweede Hans is vanaf vrijdag 29 april wekelijks rond 21.30 uur te zien op NPO 1. Je kunt alle afleveringen van Tweede Hans terugkijken bij Gids.tv.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV