Vrijdag in Op1: o.a. Thomas van Groningen over stikstofplannen kabinet

Vrijdag in Op1: o.a. Thomas van Groningen over stikstofplannen kabinet
De gasten van Op1 van vrijdag 10 juni

Kijktip :

Vrijdag presenteren Jort Kelder en Maaike Timmerman de talkshow Op1. Bekijk hieronder welke gasten vanavond aanschuiven bij Op1.

Lees verder onder de video's.

Onderwerpen van vrijdag 10 juni

  • Het kabinet gaat de stikstofuitstoot rond kwetsbare natuur tot wel 70 procent omlaag brengen. Het is een hard gelag voor veel boeren, die nu niet verder mogen met hun bedrijf. Hoe gaat Nederland eruit zien? Veehouder in de Gelderse Vallei Ben Apeldoorn, interim-voorzitter Nederlandse Melkveehouders Vakbond Henk Bleker, ChristenUnie-Kamerlid Pieter Grinwis en politiek commentatoren Thomas van Groningen en Marleen de Rooy schuiven aan bij Op1.
  • Je in een oranje boevenpak laten opjagen door de mannen van Stuk TV; Peter Gillis en Rob Geus zijn de eerstvolgende kandidaten in de serie* Het Jachtseizoen*. Ze schuiven vanavond aan.
  • Veel jongeren doen deze zomer mee aan de zogenaamde Hot Girl Summer-challenge met als doel zoveel mogelijk punten te scoren door allerlei opdrachten uit te voeren. Een onschuldig spelletje of een gevaarlijke ontwikkeling? Aan tafel: verslaggever van NOS Stories Maxime de Vries, hulpverlener bij stichting Fier Juliette Jansz en met jongeren Rosa & Esmee.

De latenighttalkshow Op1 is elke dag rond 22:30 uur te zien op NPO 1. Je kunt elke aflevering van Op1 terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV