Gemist op tv: nieuwe Mindfuck-trucs en Toppers in spé

Gemist op tv: nieuwe Mindfuck-trucs en Toppers in spé
De leukste tv-fragmenten van zaterdag

Gemist

Gids.tv zet dagelijks de leukste tv-fragmenten van de avond ervoor op een rij. Aan de hand van video-fragmenten, tweets en Instagram-berichten komen de hoogtepunten van de tv-avond voorbij.

Zaterdag ging een nieuw seizoen Mindfuck van start met illusionist Victor Mids. Komiek en presentator André van Duin was te gast maar vooral de truc met een belletje en een wachtkamer vol nietsvermoedende mensen maakt de tongen los op twitter.

SBS6 begon zaterdagavond met de nieuwe talentenjacht Topper Gezocht. Toppers Jeroen van der Boom, Jan Smit, Gerard Joling en René Froger jureerden de talenten in spé. Een kleine greep uit het aanbod:

Bloemist Ron was volgens de jury iets te oud. Volgens sommigen zong hij wel beter dan de anderen.

De Benidorm Bastards (RTL4) krijgen dit seizoen gezelschap van een stel Boefjes (zoals deze brutale jongeman). Toch blijven de ouderen nog altijd even gewaagd, zo blijkt wanneer deze twee oma's een vlog opnemen om hun man terug te pakken.

Frans Bauer in Amerika beleefde met ruim 1,2 miljoen kijkers een vliegende start op NPO1. Het programma, waarin hij met zijn vrouw Mariska Bauer de Verenigde Staten doorkruist, heeft nog een speciale betekenis voor het stel. Frans laat op instagram weten dolblij te zijn met de kijkcijfers.

Benieuwd hoe goed de tv-programma's werden bekeken? Bekijk de kijkcijfers van zaterdag.

Tags: amerika, verenigde staten, gerard joling, andré van duin, jury, jan smit, ouderen, talentenjacht, trucs, rtl4, sbs6, vlog, Frans Bauer, Mariska Bauer, toppers, benidorm, jeroen van der boom, rene froger, victor mids, benidorm bastards, npo1, frans bauer in amerika

ACTUELE VIDEO'S Meer video's »


ACTUEEL TV-NIEUWS Meer tv-nieuws »