Zaterdag op tv: Het Jachtseizoen met Maxime en Montana Meiland, registratie Pinkpop

Zaterdag op tv: Het Jachtseizoen met Maxime en Montana Meiland, registratie Pinkpop
De tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 18 juni

Kijktip :

Vanavond kan je op SBS6 opnieuw genieten van Het Jachtseizoen. Vorige week waren het Peter Gillis en Rob Geus die de strijd aangingen met de heren van StukTV, nu zijn het de zussen Montana en Maxime Meiland. Hieronder lees je de tv-tips van Gids.tv voor zaterdag 18 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Het Jachtseizoen: Maxime en Montana Meiland

SBS 6
20:00 uur

In de derde aflevering van Het Jachtseizoen proberen twee beroemde SBS-sterren uit de handen van Team StukTV te blijven. De zusjes Maxime en Montana Meiland ontsnappen uit de gevangenis en moeten vier uur voortvluchtig zien te blijven. Maxime en Montana krijgen echter wel wat regels waar ze zich aan moeten houden. Zo mogen ze maximaal twintig minuten in hetzelfde voertuig zitten. Daarnaast is het verboden om gebruik te maken van hun eigen geld en telefoon. Bovendien dragen ze een GPS-tracker die elke twintig minuten hun locatie doorstuurt naar de jongens van StukTV, die in een bus de achtervolging inzetten. Maxime en Montana werden landelijke sterren dankzij de realityserie Chateau Meiland. In deze kijkcijferhit volgen we het wel en wee van de familie Meiland, die in eerste instantie een chateau kochten in Frankrijk - maar inmiddels weer zijn teruggekeerd in Nederland. Maxime en Montana timmeren zelf ook flink aan de weg als ondernemers, en niet zonder succes.

Sciencefictionfilm: Twelve Monkeys

Veronica
20:00 uur

:[clips](title:"Alle fragmenten uit deze uitzending")

Een onbekend en dodelijk virus heeft ervoor gezorgd dat de wereldpopulatie met vijf miljard mensen is geslonken in 1996. In 2035 blijkt dat slechts één procent van de bevolking nog leeft en gedwongen is om ondergronds te leven. De veroordeelde James Cole biedt zich met tegenzin aan als vrijwilliger om terug te keren naar 1996 om informatie te vergaren over de herkomst van het virus. Hem wordt verteld dat dit werd verspreid door het mysterieuze Leger van de twaalf apen. Zijn doel is het virus te traceren voordat het begint te muteren en wetenschappers het niet meer aan een onderzoek kunnen onderwerpen. Per ongeluk wordt Cole echter naar 1990 getransporteerd, zes jaar eerder dan de bedoeling is. Hij wordt gearresteerd.

Start: The Sommerdahl Murders seizoen 3

NPO 3
20:19 uur

Vanavond en volgende week zaterdag is het derde seizoen van de Deense misdaadserie The Sommerdahl Murders met twee lange afleveringen te zien op NPO 3. We lopen opnieuw mee met Dan Sommerdahl, de Deense detective die moordzaken probeert op te lossen. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen wordt in een gebouw bij de haven een dode man in een wetsuit aangetroffen. Meteen wordt duidelijk dat er van een natuurlijke doodsoorzaak geen sprake kan zijn. Dan en zijn team gaan op onderzoek uit en ontdekken al snel een belangrijke aanwijzing. Deze aanwijzing blijkt echter lastig om te zetten in harde bewijzen. Ondertussen heeft Dan meer problemen: de dood van zijn moeder is hem niet in de koude kleren gaan zitten - en dan is de relatie tussen zijn ex-vrouw Marianne en beste vriend Flemming ook nog niet bekend bij hem.

Start: A Confession

Canvas
20:40 uur

Vanaf vanavond is de zesdelige miniserie A Confession wekelijks met een dubbele aflevering te zien op Canvas. Acteur Martin Freeman (Sherlock, The Hobbit) speelt de hoofdrol in deze op een waargebeurd verhaal gebaseerde serie. Elaine O'Callaghan geniet van een rustige zaterdagochtend op het platteland wanneer ze een verontrustend telefoontje krijgt van haar zoon Liam. Elaines 22-jarige dochter Sian is na een avondje uit niet thuisgekomen bij haar vriend Kevin. De zorgen zijn meteen groot. Inspecteur Fulcher, die hoopte op een rustig weekend, beseft de ernst van de zaak. De zoektocht naar het vermiste meisje dreigt al snel op een dood spoor te belanden, tot er beeldmateriaal opduikt waarop Sian te zien is toen ze vertrok van de nachtclub en in een onbekende wagen stapte.

Registratie: Pinkpop 2022

NPO 3
21:57 uur

Hoewel het festival gisteren (vrijdag 17 juni) al van start ging, is vanaf vanavond pas de eerste registratie van Pinkpop te zien op NPO 3. Het verslag van de 51ste editie van dit legendarische muziekfestival zit tjokvol interviews, reportages en natuurlijk muziek. De festivalorganisatie heeft ook dit jaar weer een buitengewoon indrukwekkende line-up weten te verzamelen. Op de vrijdag begint het feest meteen goed met een aantal ijzersterke rockbands op het programma, zoals Greta Van Fleet, Nightwish, Nothing But Thieves en - het klapstuk van dag 1 - Metallica. Verder treden artiesten als Danny Vera, Floor Jansen en Twenty One Pilots aan, om de volgende dag plaats te maken voor onder meer Chef'Special, Crowded House, Måneskin en Pearl Jam, de headliner van deze dag. Daarnaast zien we natuurlijk backstage interviews, reportages en festivalverhalen.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV