Vanavond op tv: nieuw programma De kleuren van Caspers, nieuw seizoen Au Pairs

Vanavond op tv: nieuw programma De kleuren van Caspers, nieuw seizoen Au Pairs
De tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 21 juni

Kijktip :

Vanavond begint het nieuwe programma De kleuren van Caspers op NPO 2. Verder onder meer een nieuw seizoen van Au Pairs. Dit zijn de tv-tips van Gids.tv voor dinsdag 21 juni.

Gids.tv brengt je elke dag op de hoogte van het beste dat de aankomende tv-avond te bieden heeft.

Terug: Au Pairs

NPO 3
20:25 uur

Peuters met driftbuien en gameverslavingen, hostouders die extreme control freaks zijn of juist wekenlang niet thuiskomen: het nieuwe seizoen van Au Pairs zit er vol mee. Noah (19), Emma (23), Imre (19) en Wendie (23) reizen voor drie maanden af naar Miami om daar aan de slag te gaan als au pair bij Amerikaanse gezinnen. Eenmaal aangekomen krijgen ze het meteen flink voor de kiezen.

Kasteelvrouwe Emmy: vrienden nemen kasteel over

NPO 1
20:35 uur

In de vierde aflevering van Kasteelvrouw Emmy krijgt Emmy er opnieuw een boel kopzorgen bij. Slaagt ze erin om te midden van alle chaos de rust te bewaren en verder te bouwen aan haar droom-chateau? Er is sprake van een heuse vriendeninvasie in het kasteel. Vrienden van Rutger komen logeren en nemen het hele chateau over. Kunnen Emmy en Rutger deze invasie wel aan? En verder in deze aflevering onder meer een schilderworkshop, een moestijn die zijn eigen leven gaat leiden én onverwacht bezoek.

Start: Metissen van België

Canvas
21:20 uur

De driedelige documentaireserie Metissen van België op Canvas vertelt het schrijnende verhaal van de kinderen van Belgische kolonialen en Afrikaanse moeders die eind jaren vijftig in België werden ondergebracht bij pleeggezinnen. Precies zestig jaar na de onafhankelijkheid van Rwanda en Burundi vertelt de driedelige documentaireserie Metissen van België de onthutsende geschiedenis van meer dan driehonderd metissen uit de Belgische koloniale periode in Rwanda.

Nieuw: De kleuren van Caspers

NPO 2
22:25 uur

Wat hebben geplette luizen met de kleur rood te maken en hoe veranderde blauw van de minst geliefde in de meest geliefde kleur? Kunstenaar en kunsthistoricus Charlotte Caspers maakt in het nieuwe programma De kleuren van Caspers een reis door de vele facetten van de kleuren rood, blauw, zwart, geel, wit en goud. Ze observeert en vertelt, droomt en mijmert over de symboliek en de emoties, die bij verschillende kleuren horen.

Thriller: Fallen

Veronica
22:45 uur

Op Veronica is vanavond de spannende misdaadfilm Fallen te zien. Politieman John Hobbes heeft eindelijk seriemoordenaar Edgar Reese te pakken en is getuige van diens executie in de gaskamer. Als opeens om hem heen verschillende mensen hetzelfde deuntje fluiten dat Reese tijdens zijn executie floot, komt Hobbes erachter dat hij met een demoon te maken heeft die door aanraking kan wisselen van lichaam. Als Hobbes iemand vermoordt die bezeten is door Reese, moet hij zijn onschuld bewijzen en ook nog proberen Reese te verslaan.

Start: Grensland

NPO 2
23:10 uur

Hoe lang is de arm van Poetin? In het reisprogramma Grensland reist Jelle Brandt Corstius in acht afleveringen door Rusland en zijn grenslanden Moldavië, Letland, Wit-Rusland, Kazachstan en het onrustige Oekraïne. Een serie over propaganda en eigen identiteit. De serie was in 2015 voor het eerst te zien op televisie, maar is zeven jaar later misschien wel actueler dan ooit vanwege de oorlog tussen Rusland en Oekraïne.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV