Cinemania bij Pathé bioscopen: Deze films zie je voor 6 euro

Cinemania bij Pathé bioscopen: Deze films zie je voor 6 euro
Met Black Adam, Stromboli, Smile en meer

Film :

Op 2, 3 en 4 november 2022 ga jij voor slechts 6 euro naar een film naar keuze bij Pathé en andere bioscopen in Nederland. Alle geprogrammeerde producties op deze dagen doen mee. En ja, dat betekent dat je ook alle films in IMAX, 4DX, Dolby Cinema en ScreenX ziet voor slechts 6 euro! Gids.tv zet de (meeste) films die je tijdens deze drie dagen kunt zien op een rij.

Bekijk alle overzichten, kijktips, recensies en trailers van de films en series in de (thuis)bioscoop op Gids.tv.

Black Adam (2022)

Gids.tv: ★★★ | IMDb ★ 7,1

Bron: Warner Bros. Pictures
Bijna 5.000 jaar nadat hij de almachtige krachten van de Egyptische goden kreeg en net zo snel gevangen werd gezet, wordt Black Adam eindelijk bevrijd uit zijn aardse graf, klaar om zijn unieke vorm van gerechtigheid op de moderne wereld los te laten. Superheldenfilm met een wenkbrauw, spieren en spierwitte lach van niemand minder dan Dwayne Johnson als Teth-Adam of wel Black Adam. Lees hier waar je Black Adam kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Black Adam.

Ticket to Paradise (2022)

Gids.tv: ★★★ | IMDb ★ 6,2

Bron: Universal Pictures
Deze nieuwe romantische komedie met de inmiddels acteurveteranen Julia Roberts (54) en George Clooney (61) in de hoofdrol. Regisseur Ol Parker (Mamma Mia! Here We Go Again) weet er zeker een feestje van te maken met de nodige drama. Al hopen we nu niet dat er gezongen wordt. Lees hier waar je de film Ticket to Paradise kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Ticket to Paradise.

Amsterdam (2022)

Gids.tv: ★★ | IMDb ★ 6,2

Bron: Bron: Walt Disney Studios Motion Pictures
In de jaren dertig zijn drie vrienden - een arts, een verpleegster en een advocaat - getuige van een brutale moord, maar worden zelf verdachten en ontdekken een van de meest buitensporige complotten in de Noord-Amerikaanse geschiedenis. Historische misdaaddrama met een cast waar je U tegen zegt. Onder andere Christian Bale, Margot Robbie, Robert de Niro, John David Washington, Anya Taylor-Joy, Rami Malek, Chris Rock, Mike Myers, Zoe Saldaña, Michael Shannon, Taylor Swift en Matthias Schoenaerts doen mee. Lees hier waar je de film Amsterdam kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Amsterdam.

Smile (2022)

Gids.tv ★★★★ | IMDb ★ 6,9

Bron: Paramount Pictures
Met een trailer die je al de stuipen op het lijf jaagt, kunnen weer huiveren in deze psychologische horror met een glimlach met spierwitte tanden. De hoofdrol is voor Sosie Ruth Bacon, jawel de dochter van acteur Kevin Bacon. Tip: kijk de trailer niet, en de verrassingen en horror zijn nog groter. Lees hier waar je de film Smile kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Smile.

The Woman King (2022)

Gids.tv: ★★★ | IMDb ★ 6,8

Bron: Sony Pictures Releasing
Het verhaal van de Agojie, de volledig vrouwelijke eenheid van krijgers die het Afrikaanse koninkrijk Dahomey in de jaren 1800 beschermde met vaardigheden en een felheid zoals de wereld nog nooit heeft gezien. En dan generaal Nanisca terwijl ze de volgende generatie rekruten traint en klaarmaakt voor de zware strijd tegen een vijand die vastbesloten is hun manier van leven te vernietigen. Met de ijzersterke actrice Viola Davis en John Boyega in de hoofdrol. Lees hier waar je de film The Woman King kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van The Woman King.

Kwestie van Geduld (2022)

IMDb ★ 5,6

Bron: Dutch FilmWorks
Oerhollandse romcom met Barbara Sloesen en Manuel Broekman. Chef-kok Monica heeft een dikke punt gezet achter haar jeugd in het Limburgse dorp Gulpen en maakt momenteel furore met haar gerechten in het bruisende Amsterdam. Als ze samen met haar vriend een nieuw restaurant wil openen, moet ze noodgedwongen terug naar haar roots om de laatste banden door te snijden. In het Limburgse dorp staat ze al snel oog in oog met haar jeugdliefde. Lees hier waar je de film Kwestie van Geduld kunt kijken.

Barbarian (2022)

IMDb ★ 7,2

Bron: Walt Disney Studios Motion Pictures International
Kom voor de nacht, en blijf voor altijd. De Halloween-afterparty is aan! Een jonge vrouw boekt een huurwoning, omdat ze naar Detroit afreist voor een sollicitatiegesprek. Wanneer ze laat in de avond arriveert, ontdekt ze dat het huis dubbel is geboekt en een vreemde man er al verblijft. Van de makers van IT en The Ring. Lees hier waar je de film Barbarian kunt kijken.

Good Luck to You, Leo Grande (2022)

Gids.tv: ★★★★ IMDb ★ 7,2

Bron: Cornerstone Films
De weduwe Nancy Stokes is een gepensioneerde schooljuf en verlangt naar avontuur in haar leven. Maar meer nog heeft ze zin in seks en contact met iemand. Om zich van echt goede seks te verzekeren neemt ze contact op met de escort Leo Grande. Typische Britse komedie en drama met Emma Thompson en Daryl McCormack. Lees hier waar je de film Good Luck to You, Leo Grande kunt kijken.

Lees hier de filmrecensie van Good Luck to You, Leo Grande

The Invitation (2022)

Gids.tv: ★★ | IMDb ★ 5,2

Bron: Sony Pictures Releasing
Na de dood van haar moeder wordt Evie benaderd door een onbekende neef die haar uitnodigt voor een grote bruiloft op het Engelse platteland. Al snel realiseert ze zich dat er een gotische samenzwering gaande is en moet ze vechten om te overleven terwijl ze verwrongen geheimen in de geschiedenis van haar familie onthult. Halloween, vampieren en horror staan op het menu. Met Game of Thrones-ster Nathalie Emmanuel. Lees hier waar je de film The Invitation kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van The Invitation.

Soof 3 (2022)

Gids.tv: ★★★★ | IMDb ★ 6,8

Bron: Dutch FilmWorks
Wat een pech, wat een pech! voor deze ontzettend leuke romcom met actrice Lies Visschedijk en Fedja van Huêt die keer op keer uitgesteld werd door het ellendige virus. Eindelijk is het dan zover en gaat deze film toch feestelijk in première. De trailer ziet er veelbelovend uit met naast een lach ook absoluut een traan. Lees hier waar je de film Soof 3 kunt kijken.

Lees hier filmrecensie van Soof 3.

Stromboli (2022)

IMDb ★ n.n.b

Bron: September Films
Ook actrice Elise Schaap is terug in de bioscoop in een nieuwe dramafilm. Zij speelt Sara, die onlangs is gescheiden en besluit zich in te schrijven voor een 'From Fear to Love'-retraite op het Italiaanse vulkanische eiland Stromboli, maar ze wordt geconfronteerd met het pijnlijke verleden dat ze probeert te verbergen. Naar een bestseller van Saskia Noort. Lees hier waar je de film Stromboli kunt kijken.

Don't Worry Darling (2022)

Gids.tv: ★★★ | IMDb 6,2

Bron: Warner Bros. Pictures
Terwijl zanger Harry Styles inmiddels de hele wereld heeft ingepakt met zijn uitzinnige en waanzinnige concerten, zijn we nog niet van deze man af. Ook als acteur timmert dit multi-talent lekker aan de weg. Samen met actrice Florence Pugh speelt Styles in deze vileine thriller het koppel Alice en Jack Chambers. Lees hier waar je de film Don't Worry Darling kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Don't Worry Darling.

Minions: The Rise of Gru (2022)

Gid.tv: ★★★★ | IMDb ★ 7,3

Bron: Universal Pictures International
En als hekkensluiter de enorme blockbuster waar gele zetpillen (de Minions) een dikke hoofdrol in hebben. Hoe is superschurk Gru zo vreselijk slecht geworden en wat voor rol hadden de minions hier in. Een hele fijne animatiefilm voor het hele gezin Lees hier waar je de film Minions: The Rise of Gru kunt kijken.

Lees hier onze filmrecensie van Minions: The Rise of Gru.

Bekijk hier het overzicht welke films er nu draaien in de Nederlandse bioscopen. Bekijk ook welke films je in november in de bioscoop kunt verwachten.

Actuele video's

Meer actuele video's